Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fuse, Apex Legends Karakter Kadrosuna Katıldı

2 Şubat'ta Mayhem adlı Apex Legends'ın sekizinci sezonu başlayacak. Bunun bir parçası olarak, başlığa yeni bir karakter eklenecek.

2 Şubat’ta Mayhem adlı Apex Legends‘ın sekizinci sezonu başlayacak. Bunun bir parçası olarak, başlığa yeni bir karakter eklenecek – Fuse olarak bilinen patlayıcı meraklısı.

4 Şubat’ta Apex Legends’ın pazara dinamik girişinin ikinci yıl dönümünü kutlayacağız. Etkinlikten iki gün önce, Respawn Entertainment’ın bu hala çok popüler olan çevrimiçi battle royale shooter oyununda 8. sıradaki sezon başlayacak. Sezon Mayhem olarak adlandırılıyor. Bunların arasında dün YouTube’daki resmi Apex Legends kanalında yayınlanan kısa bir çekimle sunulan başka bir karakterden bahsedebiliriz. İşte fragman:

Apex Legends | Stories from the Outlands – “Good as Gold”

Sezon 8’in başlamasıyla birlikte Apex Legends’da karşımıza çıkacak yeni karakterin adı Fuse. Her türden patlayıcıya meraklı, oldukça sıcakkanlı bir birey olarak tanımlanıyor. Oyunun kaynaklarını araştıran kişilere göre, taktik yeteneği, mekanik kolundan bir el bombası fırlatmasını sağlayan Airburst Grenade olacak. Nihai hamlesi The Motherlode olarak adlandırılır ve Fuse’un sırtındaki topu yangın çıkarıcı mermiler ateşlemek için kullanır. Pasif yeteneği bir sır olarak kaldı.

Ek olarak, Apex Legends’ın 8. sezonunda başka bir yeni silah olacak – 30-30 Repeater Rifle. Ayrıca oyunun temel haritasında, yani King’s Canyon’da değişiklikler bekleniyor.

Fuse

Apex Legends’ın PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X / S’de ücretsiz olarak mevcut olduğunu hatırlatırız. Respawn Entertainment’ın oyununun da Switch’e geleceğini belirtmekte fayda var. Bu yıl Nintendo’nun konsolunda görünecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.