Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Funcom, The Secret World’ü Yeniden Lanse Edeceklerini Duyurdu

2017'nin ilk yarısında The Secret World'ü yeniden lanse edeceklerini duyuran Funcom, Mart ayını işaret etti.

The Secret World’ün oyuncunun gözündeki cazibesini, oyun deneyimine getirecekleri yeni detaylarla yükseltmeyi hedeflediklerini açıklayan Funcom, yeniden lanse edecekleri tarihi belirtmese de 2017 Mart ayının sonlarını işaret etti. Tamamen açık dünya olan MMORPG tarzı oyunda, 3 farklı toplumdan birinde oyuna başlıyoruz. Üçüncü şahsın gözüyle oynanan oyunda, fiziksel silahları da büyüleri de aynı karakteri yönetirken kullanabiliyorsunuz.

secret world 11

Funcom oyunları ve satış rakamlarıyla ilgili yayınladıkları raporda yer alan duyuruya göre, oyuncu deneyimine büyük yenilikler getireceklerini, yeniliklerin içine savaş alanlarının dahil olacağını, günlük ödüller ve hedeflerle yeni bir oyun sistemi geliştireceklerini belirtti. Oyun içi satın almalarda değişiklikler olacağı da duyuruda yerini alıyordu. Firmanın kazancına büyük katkısı olacağını düşündükleri bu adıma güvendiklerini belirttiler.

Haberi alan The Secret World takipçilerinden gelen ilk yorumlar, oyun içi satın almalara duyulan merakı içeriyor. Oyuncular The Secret World’ün zayıf yanı olarak gördükleri savaş meydanları için gelecek yenilikleri heyecanlanla beklediklerini de söylüyorlar. Atmosferine rağmen oyuncuların oyundan uzaklaşmasına sebep olmuş içeriklerin geri bildirimler doğrultusunda iyileştirileceği düşünülüyor.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.