Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forza Horizon 5’in Çok Oyunculu Modları Tanıtıldı

Forza Horizon 5'te yer alacak çok oyunculu modlar, detaylı bir oynanış videosu ile tanıtıldı.

Playground Games, en son Forza Horizon 5: Let’s Go! Etkinliği‘nde yaklaşmakta olan yarış oyununun farklı çok oyunculu modlarını tanıttı ve oynanış görüntüleri gösterdi. Horizon Arcade, Horizon Tour ve Horizon Open isimli üç adet mod tanıtıldı.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 Çok Oyunculu Modları Nasıl Olacak?

Horizon Arcade bir mini oyun koleksiyonu olacak ve haritada pembe dairelerle işaretlenecek. Oyuncular, bazı nesneleri bulup parçalamak, kayan hedefleri vurmak ve bazı mini görevlerine katılmak için birlikte takım kurabilecek.

Horizon Tour, harita üzerinde bir dizi sürüş ve yarıştan oluşan daha rahat bir çok oyunculu mod olacak. Oyuncular, daha yavaş ve rahat çok oyunculu modun tadını çıkarmak için arkadaşlarıyla veya yeni insanlarla konvoylar oluşturabilecek. Geliştirici ekip, Horizon Tour’un başlangıç ​​yerini, oyuncuların arabalarını sergilemelerine ve diğer yarışçılarla tanışmalarına olanak tanıyan bir toplanma noktası olan bir sosyal merkez olarak tanıttı.

Horizon Open, geleneksel çok oyunculu modun yerini alacak ve önceki oyunlardan Team Adventure ve Online Adventure‘ın yeni sürümü olacak. Geliştirme ekibine göre Horizon Open’ı biraz daha erişilebilir ve eğlenceli hale getirdiler ve beceriye dayalı sıralama sistemini kaldırdılar. Horizon Open’da oyuncular dört etkinliğe katılabilecek. Bunlar, Open Racing, Open Drifting, Playground Games ve The Eliminator Battle Royale olacak. Eliminator modu, herkesin aynı model arabayla başlayacağı ve oyuncuların araçlarının puanlara göre yükseleceği bir mod olacak.

Forza Horizon 5; PC, Xbox One ve Xbox Series X/S için 9 Kasım’da çıkış yapacak. Horizon 5’in arabalarının listesine göz atabilirsiniz ve ayrıca oyunun haritasının tam haline ulaşabilirsiniz.

Forza Horizon 5: Let’s ¡Go! – Episode 8

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.