Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Ses Görselleştirme Nasıl Açılır ve Kullanılır?

Bu içeriğimizde, Fortnite'ta ses görselleştirme özelliğini nasıl aktif edebileceğinizi adım adım sizlerle paylaşıyoruz.

Fortnite’ta ses görselleştirme özelliği sayesinde daha iyi bir oyun keyfi ile oynayıp zafere ulaşabilirsiniz. Oyunda diğer oyunculardan daha uzun süre kalmak ve galibiyet için kendiniz veya takımınız için en iyi işler yapmanız gerekmektedir. Kazanmak için farkındalık, beceri ve bazen biraz şans gerektirir. Bu oyunda kendinizi daha fazla geliştirmek istiyorsanız, işinize yarayacak bir özellikten bahsedeceğiz.

Oyun içinde erişilebilirlik seçeneklerinden ses görselleştirme özelliğini kullanarak oyun keyfini bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Böylece oyunda karşı tarafın her hamlesi daha doğru bir şekilde ölçülür ve her zaman güvende olabilirsiniz. Fortnite’ta ses görselleştirme nasıl açılır ve kullanılır sorusuna cevabımızı aşağıda görebilirsiniz.

Fortnite’da Ses Görselleştirme Neden Kullanılmalı?

Fortnite’da ses görselleştirme, oyun içi sesler yoluyla karşı tarafın yaptığı hamleleri duymanın yanısıra görsel olarak da kullanılması etkili olmakta. Bu özellik, ekranınızda bir tehdit göstergesi oluşturmak ve belirli seslerin nereden geldiğini anlamak amacıyla kullanılıyor. Silahı ateşlediklerinde ekranınızın üst kısmındaki bir tehdit duymak veya pusulanızda küçük bir işaret görmek yerine, görselleştirilmiş sesle düşmanların nerede olduğuna dair çok daha net bir görsele sahip olacaksınız. Ayrıca sistemin sandıklar, araçlar ve vahşi yaşam gibi diğer sesleri seslendirme biçiminden de oldukça keyif alacaksınız. Rakipleriniz gürültü yapıyorsa, bu özellik sayesinde size rakibin nerede olduğunu gösterecektir.

Fortnite

Üst düzey oyuncular yayınlarda veya Espor maçlarında bu özelliği kullanıyorlar. Bunun nedeni, yalnızca işitme güçlüğü çekenler için değil, tüm Fortnite oyuncuları için çok yararlı olabilmesidir.

Fortnite’ta Ses Görselleştirme Nasıl Açılır?

Ses görselleştirme özelliğinin faydalarından bahsettiğimize göre artık nasıl açılır sorusuna cevap vereceğiz.

Oyunun ses görselleştirme özelliğini açmak için ayarlar menüsüne gidin. Hoparlör simgesine tıklayın. Aşağı doğru inin, Ses Efektlerini Görselleştir butonuna tıklayın ve aktif hale getirin. Klavyede A tuşunu kullanarak ayarları uyguladığınızdan emin olun. Varsayılan olarak, bu ayar büyük ihtimalle kapalı olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.