Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Matrix, Yeni İfadeler ve Silah Kaplamasıyla Fortnite’a Geldi

The Matrix Resurrections heyecanı Fortnite'ı da sardı. İkonik bilim kurgu serisine dayanan Beyaz Tavşanı İzle Seti İfadeleri ve Kaplaması, şimdi battle royale oyununda.

Daha önce pek çok film işbirliğine imza atan Fortnite, bunların bir yenisini The Matrix ile gerçekleştirdi. Epic Games’in fenomen battle royale oyunu, Beyaz Tavşanı İzle Seti‘ni içerik mağazasında yayınlandı. Pakette Trinity Tekmesi ifadesi, Neo’nun Mermi Kaçışı ifadesi ve Birler ve Sıfırlar kaplaması yer alıyor.

Ayrıca Kış Festivali 2021 hediyelerinden biri olarak Gözcü planörünü henüz almadıysanız, bunun için hala vaktiniz var. Bu ve diğer 13 Kış Festivali hediyeleri, Kış Festivali’nin sona ereceği 6 Ocak 2022 TSİ 17.00 tarihine kadar açılabilecek.

fortnite matrix

Her ne kadar The Matrix‘e dayanan çeşitli öğeler Fortnite’a gelmiş olsa da, şu anki pakette göze çarpan çok önemli bir eksik var. O da, film karakterlerinden birinin dış görünümü. Neo, şimdilik Fortnite’a katılmayacak olsa da, ikonik rolün arkasındaki Keanu Reeves, Fortnite’ın evreninde John Wick olarak zaten var.

Fortnite Kış Festivali 2021, çeşitli görünümler, silah kaplamaları, ifadeler ve öğeler olmak üzere, oyuncuların açılış hediyeleri aracılığıyla alabilecekleri bir düzineden fazla yeni eşya içeriyor. Fortnite’taki Matrix paketine ilişkin daha fazla ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz.

Neo’nun İkonik Hareketi Fortnite’ta

YouTube video player

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.