Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Geçen Hafta 1 Milyon İzlendi!

İspanyol bir Youtuber geçtiğimiz hafta Fortnite oynayarak 1 milyon oyun sever tarafından izlendi.

Günümüzdeki yeni trendlerden birisi de Youtuber olarak video çekme oldu. Ülkemizde ve dünyada çok sayıda insanın video çekimleri yaparak milyonlarca insana ulaşması yüksek gelirleri de beraberinde getiriyor.

Fortnite Hafta Sonu 1 Milyon İzlendi 2

Geçtiğimiz haftalarda İspanya’da Youtuber olan Elrubius isimli bir abone Fortnite videosu çekmeye karar verdi. Tüm dünya 28 milyon aboneye sahip olan Elrubius, İspanyol olan 100 büyük yayıncıyı Fornite oynamaya davet etti. Elrubius 100 Youtuber’ı toplayamasa da oldukça geniş bir kitleye ulaşmayı başardı.

Fortnite oynarken yayına giren Elrubius, 1 milyon izleyiciye ulaşarak yeni bir rekorunda sahibi olmuş oldu. PC Gamer’da da yer bulan haber tüm dünyada büyük ses getirdi. PC Gamer’ın haberine göre geçtiğimiz haftalarda Ninja isimli bir Youtuber’da 600 bin izleyiciyi anda bir araya getirerek rekor kırmıştı. Yapılan habere göre rekor artık Elrubius isimli İspanyol oyuncuya aitmiş.  Günümüzde en çok oynanan Battle Royale oyunu olarak karşımıza çıkan Fortnite şu sıralar İOS platformu oyuncuları tarafından da keyifle oynanıyor. Oyun önümüzdeki aylarda Android platformuna da çıkış yapacak.

TORNEO DE YOUTUBERS #YTBattleRoyale - Fortnite - elrubiusOMG

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.