Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games, Fortnite’ın Filmini Yapmayı Planlıyor!

Epic Games, fenomen Battle Royale oyunu Fortnite'a dayanan bir film çekmeyi planlıyor.

Fortnite filmi geliyor! Dünya çapında 350 milyondan fazla kullanıcıya ev sahipliği yapan Battle Royale oyunu, ikonik evrenini sinemaya taşımaya hazırlanıyor. The Information’ın haberine göre Epic Games, yeni bir eğlence bölümü kurmayı düşünüyor. Video oyunların ötesine geçmek isteyen Amerikalı şirket, Fortnite‘a dayanan uzun metrajlı bir film yapmayı hedefliyor.

Fortnite filmi
Epic Games, Fortnite filmi ile karşımıza çıkabilir.

İlk etapta hikayeli bir oyun olarak piyasaya sürülen Fortnite, lansmandan iki ay sonra Eylül 2017’de yayınlanan hayatta kalma modu sonrası inanılmaz bir popülerlik kazandı. Battle Royale modu büyüdükçe kendi hikayesini ve evrenini de geliştiren oyun, sinema, dizi, çizgi roman ve müzik dünyasından farklı karakterleri içine alan dev bir ekosistemine dönüştü.

Büyük heyecan yaratan Fortnite filmi hakkında henüz resmi bir açıklama gelmediği için iddiaları şu anda için doğrulamak mümkün değil. Fakat oyunun hem ekonomik hem de kültürel açıdan yarattığı etki düşüldüğünde, Fortnite’a dayanan bir filmin çekilme ihtimali oldukça yüksek.

Konuya ilişkin Epic’ten bir açıklama gelir gelmez, haberimizi güncelleyeceğiz. O zamana kadar bizi takip etmeye devam edin!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.