Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Battle Royale’in Başarısının Sebebi PUBG Gösteriliyor!

Bugün yapılan haberlere göre Fortnite Battle Royale'in başarısının sebebi PUBG'miş. Fortnite böyle giderse PUBG'yi geride bırakacak gibi duruyor.

PUBG’ye benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Fortnite Battle Royale, 24 saat içerisinde 1 milyon oyuncu sayısını aşarak PUBG’ye rakip olduğunu gösterdi.

Fortnite Battle Royale’in Başarısının Sebebi PUBG Gösteriliyor 3

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Fortnite Battle Royale PC, PlayStation 4 ve Xbox One için ücretsiz olarak çıkış yapmıştı. Oldukça etkileyici grafiklere sahip olan Battle Royale, bu günlerde milyonlar oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. PUBG’ye benzerliği ile adından sıkça söz ettiren Fortnite Battle Royale, ücretsiz yayınlanması ile birlikte PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın da satışlarını etkiledi.

Kısa sürede dünyada milyonlarca oyuncu tarafından tutkuyla oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds, şu sıralar satışların azaldığını belirtti. Elbette oyun içerisinde ki hatalarda satışları etkiliyor. Ancak Fortnite Battle Royale’in ücretsiz olarak çıkış yapması, BlueHole’ün tüm planlarını alt üst etmiş gibi görünüyor.

Son zamanlarda PUBG oyuncu kazanamazken, Fortnite oyuncu kitlesini gün geçtikçe büyütmeye devam etmektedir. Haberimizin başlığında da dediğimiz gibi, aslında Fortnite Battle Royale’in bu kadar oynanmasının sebebi PUBG’nin başarısıymış. PUBG ile yeni bir soluk bulan oyun dünyası, Fortnite Battle Royale ile birlikte aksiyon dünyasına giriş yapıyor.

Fortnite Battle Royale’in Başarısının Sebebi PUBG Gösteriliyor 2

Beklenenin de üstünde ilgi gören Fortnite Battle Royale, PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın rekorlarını kıracak gibi yükselişine devam ediyor. Fortnite eğer böyle devam ederse PlayerUnknown’s Battlegrounds’ı tahtından edecek gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.