Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forspoken İçin 8 Dakikalık 4K Oynanış Videosu Yayınlandı

Luminous Productions'tan Forspoken'dan 8 dakikalık bir oynanış videosu internette yayınlandı. Videoyu 4K çözünürlükte izleyebiliyoruz ve gerçekten etkileyici.

Bu yılın eylül ayının başında yayınlanan Forspoken fragmanını beğendiyseniz, bugün Luminous Productions tarafından geliştirilen oyundan bir oynanış videosunun çevrimiçi olarak yayınlandığını bilmek sizi mutlu edecek. Video, 4K çözünürlükte ve 8 dakika uzunluğunda.

Size hem açık dünyanın keşfine hem de savaş mekaniklerine bir göz atma şansı sunan oynanış videosu, ayrıca bazı ara sahnelere de ev sahipliği yapıyor. Her şey oldukça etkileyici görünüyor. Videoyu izlerken yeni nesil oyunların nasıl görüneceğine dair gerçekten bir fikir sahibi oluyoruz.

Forspoken Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Forspoken

Görünüşe göre oyun için biraz daha beklememiz gerekecek olsa da sabrına değer olabilir. Bir fantezi gerçekliğinde geçen, RPG unsurlarına sahip üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olacak. Oyun; PC ve PlayStation 5’e gelecek ve 24 Mayıs 2022‘de piyasaya sürülecek. Ayrıca iki yıl sonra Xbox Series X/S’e geleceği de söylentiler arasında.

Forspoken, oyuncuları garip güçler ve canavarlarla dolu fantastik bir dünyaya götüren bir aksiyon macera oyunu olacak. Bu oyunun geliştirilmesi, jRPG Final Fantasy XV’in yaratıcılarını bulabileceğiniz ekip olan Luminous Productions stüdyosunun geliştiricilerinin sorumluluğunda. Yayıncısı ise Square Enix olacak.

Forspoken Oynanış Videosu

FORSPOKEN New Gameplay Demo 8 Minutes 4K

Forspoken‘da eylemi üçüncü şahıs bakış açısıyla izliyoruz. Oyun, yerleri keşfetmeye ve çeşitli düşmanlarla (örneğin ejderhalar) savaşmaya odaklanacak. Kontrol ettiğimiz karakterin çok hızlı ve üç boyutlu olarak hareket ettiğini belirtelim.

Savaşlarda çeşitli özel yetenekler ve büyüler kullanıyoruz; Bu saldırı büyüsü, savunma kalkanı veya düşmanları taşlara kilitlemekle ilgili. Oyunda ilerledikçe, kahramanımız yeni beceriler öğrenecek. Hikaye de oyunda büyük yer tutacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.