Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forged Battalion’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Forged Battalion 16 Ocak 2018'de karşımıza çıkacak.

2018 model oyunlar arasına katılacak olan Forged Battalion, aylardır çıkış tarihini bir türlü duyurmamış ve tartışmalara yol açmıştı. Bu sabah gelen bilgiler ile oyunun ne zaman çıkacağı belli olmuş oldu.

Forged Battalion’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Öncelikle oyunun minimum sistem gereksinimleri bile henüz açıklamış değil. Petroglyph tarafından geliştirilen Forged Battalion, Team17 Digital Ltd tarafından yayınlanacak. Strateji ve simülasyon türünde yayınlanacak olan oyun çıkış tarihi olarak 16 Ocak 2018’i tercih etmiş. Oyun içerisinden söz edecek olursak, fantastik bir savaş dünyası bizleri bekliyor. Hatta modern bir savaş dünyası desem daha doğru olur. Günümüzde artık geliştiriciler robot savaşlarına ve Battle Royale modları üzerine ağırlık vermiş durumda.

Oyun içerisinde bize ait tanklar ve robotlar bulunuyor. Bu robot ve tankları rakiplerimiz karşısında daha etkili bir hale getirmek için onları geliştirmeli ve yeni silahlarla donatmalıyız. Oyundaki tanklarımıza ve robotlarımıza özgü çeşitli silahlar ve özellikler bulunmaktadır. Görsel efektler ile desteklenen oyun şuan için sadece İngilizce dilini destekliyor. Tabii satışların neticesine göre bu dil seçenekleri artış gösterebilir. Gerilimden çok eğlenceli bir yapıya sahip olan Forged Battalion şuan için erken erişimde bulunuyor. Henüz fiyat etiketi belli olmayan oyun, muhtemelen 2018’in ilk günlerinde fiyatını da duyuracak.

Forged Battalion’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu 1

Dilerseniz buradan Forged Battalion’ın Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.