Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FlatOut 4, Sonunda Duyuruldu

Araba parçalama, hasar verip çılgınlar gibi eğlenmemizi sağlayan FlatOut serisinin son oyunu nihayet duyuruldu.

FlatOut serisini birçoğumuz biliyoruz. Arabaları parçalama deyince aklımıza gelen ilk oyun olan FlatOut serisinin yeni oyunu en sonunda duyuruldu. FlatOut 4’ün ilk fragmanı yayınlandı. Oyun da kendi arabamızla diğer arabaları yok etmeye veya en azından onlara zarar vermeye çalışıyorduk. Oyun, kafa dinlemek, hikayeden uzaklaşıp sadece eğlenmek için muhteşem bir oyundu. FlatOut 3’de herkes tarafından fazlasıyla sevilmişti.

Yarış oyunlarını düşününce çok daha farklı ve başarılı yapısı ile oyuncuların beğenisi kazana FlatOut serisi çok yakında satışa sunulacak. Yani, diğer oyunlar gibi aylarca beklemek gerekmiyor. Oyun için üzücü haberi öncelikle verelim. Oyun yalnızca PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek. PC platformu için ne yazık ki bir açıklama yapılmadı. İleride gelebilir. Ancak şu anda öyle bir durum yok. Ayrıca Bigben Games tarafından çıkarılacak oyun Mart ayında bizlerle olacak.

Oyunun fiyatı hakkında henüz bilgi sahibi değiliz ama AAA fiyatında olacağını düşünmüyorum. FlatOut için yayınlanan videoya bakacak olursak, FlatOut 3’ün üzerinde çok fazla katmamış gibi gözüküyor. Ancak yine de oynanış olarak bizi yine memnun edecek bir oyunmuş gibi gözüküyor.

FlatOut 4: Total Insanity - Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.