Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fishing Strike’ta Kulüplere Yeni İçerikler Eklendi!

Fishing Strike yeni bir güncelleme aldı.

Oyunculara mobil platformda gerçekçi bir balık tutma deneyimi sunanan Fishing Strike, oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor.

Fishing Strike’ta Kulüplere Yeni İçerikler Eklendi 2

Netmarble’ın çok beğenilen ve kısa sürede popüler oyunlar arasına adını yazdıran Fishing Strike, kulüpler için yeni içerikler yayınladı. Oyuncular kulüpler sayesinde birbirleri ile etkileşenime ve iletişime geçebiliyor, buna ek olarak da kendileri gruplar kurarak farklı oyuncuları da oynamaya teşfik edebiliyorlar. Oyuna gelen dev güncelleme ile Kulüplere özel Derin Deniz tamalı bir bölüm de oyunculara sunuluyor. Derin Denizlerde oyuncuları 84 farklı balık türü bekliyor olacak. Oyuncular bu balıklardan dilediklerini yakalamaya çalışacaklar.

Oyuna gelen güncelleme ile birlikte Fishing Strike’a Kulüp Katkı sistemi adında da bir sistem eklenmiş oldu. Her ekibin üyesi, kulüplerine yaptıkları katkıları ile seviyeye göre sıralanabilecekler. Oyuncular gelen güncelleme ile birlikte çeşitli aktivitelere katılabilecek ve kendi kulübüne özel jetonlar kazanabilecekler. Güncelleme ile 4 yeni avcının da oyunculara sunulduğunu belirtelim. Nicole (Şampiyon seviyesinde avcı), Rachael (Efsanevi seviyede avcı), Sunny (Şampiyon seviyesinde avcı) ve Brandon (Usta derecesinde avcı) olarak duyurulan 4 yeni avcı Kulüp Dükkanından alınabilecekler. Eşsiz yeteneklere sahip olan bu avcılar oyuna farklı bir bakış açısı kazandıracak.

Netmarble’ın Bölge Müdürü Byung-jin Oh, “Kulüp içeriği güncellemesi, oyuncuların Fishing Strike’ta birlikte oynamanın keyfini çıkarabilmesi için yapıldı” dedi ve “Bu güncelleme ve etkinlik ile gelen yeni avcıyı kazanma fırsatını kaçırmayın!” diye ekledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.