Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XV’in Final Bölümü Olan Ardyn Çıkış Tarihini Duyurdu!

Final Fantasy XV'in son genişlemesi 26 Mart'ta yayınlanacak.

2016’da PlayStation 4 ve Xbox One için, 2018’de ise Steam’de bilgisayar platformu için lansmana çıkan Final Fantasy XV milyonlarca kopya satmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl adından söz ettiren yapım, yeni yılda oyunculara final bölümü olan Ardyn’i sunmaya hazırlanıyor.

Final Fantasy XV’in Final Bölümü Olan Ardyn Çıkış Tarihini Duyurdu 2

Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanan Final Fantasy XV tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından RYO ve macera oyunu olarak oynanmaya devam ediyor. Steam’de 174.00 TL’ye tek paket olarak sunulan yapım, final bölümünü oyunculara duyurdu. DLC paketi olarak oyunculara sunulacak olan final bölümünün adı Ardyn olarak olarak duyuruldu. PC Gamer’ın haberiyle edindiğimiz bilgilere göre oyunun son final genişlemesi olan Ardyn, 26 Mart’ta yayınlanacakmış.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 26 Mart’ta lansmana çıkacak olan son genişleme paketi Ardyn oyunculara yeni içerikler de sunacak. PC Gamer’ın yaptığı haberde Square Enix’in tüm zamanların en uzun fragmanını da yayınladığı belirtiliyor. Yayınlanan fragman 13 dakika 40 saniyelik bir süreye sahip olarak karşımıza çıkmıştı.

Final Fantasy XV’in son genişleme paketi olacak olan Ardyn, 27 Mart’ta konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanacak.

Genişleme paketinin 13 dakikalık görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

FINAL FANTASY XV: EPISODE ARDYN – PROLOGUE

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.