Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XV DLSS Destekli İlk Oyun Olacak

Nvidia yeni sürücülerini yayınladı ve Final Fantasy XV'e DLSS eklendi.

Bu sefer beklenmedik bir sürpriz var. Square Enix tarafından Final Fantasy XV’in PC sürümünün geliştirme sürecinin durdurulduğu açıklanmıştı. Buna rağmen Nvidia tarafından yayınlanan yeni bir sürücüde Final Fantasy XV’e Deep Learning Super Sampling (DLSS) desteği eklendi.

final fantasy xv dlss destekli ilk oyun olacak 1

Nvidia’ya göre bu DLSS desteği hala beta aşamasında. Dolayısıyla gelecekte yayınlanacak olan driverlarda performans üzerinde geliştirmeler yapılabilir. Şu anda oyunda DLSS seçeneği bulunmuyor. Bu da demek oluyor ki Square Enix tarafından yakın bir tarihte yama yayınlanacak ve oyuna eklenecek.

DLSS’i aktif etmek için Steam’de çıktığı zaman Final Fantasy XV – Windows Edition yamasını indirin. Ardından oyun içi ayarları açın ve çözünürlüğü 4K’ya ayarladıktan sonra Anti-Aliasing ayarları altından DLSS’i aktif hale getirin.

Ayrıca bu sürücüyle Rocket League, Battlefield 5, Hitman 2: Silent Assassin gibi oyunlardaki performans problemleri de gideriliyor. Bu oyunları ve özellikle Final Fantasy XV’i oynayanların güncellemeyi indirmelerini tavsiye ederiz.

İlgilenenler NVIDIA GeForce 417.35 WHQL sürücülerini buradan indirebilirler ve ardından test edebilirler. İyi seyirler, iyi eğlenceler!

Final Fantasy XV with DLSS Beta Support

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.