Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XIV’ ye 3.5 Güncellemesi Geldi

Final Fantasy XIV' ye güncelleme geldi. Birçok yeni içeriğin bulunduğu yeni güncellemeyi görüyoruz.

Ocak 2017, oyunlar için güncellemenin bol olacağı bir ay olacak. Bu güncellemeler arasında Final Fantast XIV’ de ekleniyor. 3.5 yama güncellemesi ile birlikte oyuna yeni içerikler ekleniyor. 

2017 Ocak ayında yayınlanacak The Far Edge of Fate isimli 3.5 yama güncellemesi ile Final Fantasy XIV’e eklenecek yeniliklerle ilgili ekran görüntüleri ve bilgileri şu şekilde olacak. The Far Edge of Fate ismi ile gelen güncelleme bir hayli dikkat çekici bir güncelleme olmuş.

Bildiğiniz gibi Final Fantasy XIV’ nin sonunda Karanlık Savaşçıları tehdidi ortadan kalkmıştı. birçok ayrılık yeni birleşmeler ile yeniden sarılmıştı. Alise ve Krile’ in katılımı ile bir hayli güçlü konuma geçen Yedinci Şafak Oğulları kaderin peşine düşerek gözlerini ufuğa dikmiştir. 

Yeni güncelleme ile birlikte Baelsar’ ın duvarı eklendi. Bu duvar, Gaius van Baelsar’ ın Black Shroud ve Gyr Abania arasında yer alan devasa bir yapıttır.

 Savaşan üçlülerden geriye bir kişi kalmıştır. Bu isim ise İbliz Zurvan. Sentorlara benzeyen bir yapıya sahip bu karakter Meracdiyan ırkının yaptığı ve uğruna tapılan ikon, ebedi bir zaferin vücut bulmuş hali olarak fiziksel düzlemde kendisini bu şekilde göstermiştir. Tanrısal bir kuvveti olmasına rağmen Zurvan esir olmuştur. Allagan tarafından yapılan hapiste tam beş bin yıl boyunca esir kalmış ve her geçen gün daha fazla çürümüştür. Her bin yılda, içinde yer alan adalet arzusu katlanarak güçlenir.

12

Çağırıcılar egi’ ye metin komutu ile yepyeni bir görünüm kazandırabilecekler. Ayrıca evcil hayvanlarına Yakut Karbonkül, Zümrüt Karbonkül ve Topaz Korbankül görünümleri olabilecektir. İstediğiniz görünümü seçmek sizin elinizde. 

3.5 yamasından itibaren, grup bulucular, aynı veri merkezinde ki maceraları gruplarına alabilecekler. Bunu arkadaşlarınızla sınırlandırmak istemiyorsanız grup şifresi dahi kazanabilirsiniz.

Yeni güncellemeler bu şekilde. Yeni bilgiler geldiğinde haberdar edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.