Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy XIV: Shadowbringers’ın İnceleme Puanları Yayınlandı!

Final Fantasy XIV: Shadowbringers incelemelerde oyuncuları tatmin etti.

2010 yılından bu yana bilgisayar platformunda oynanmaya devam eden Final Fantasy XIV, 2 Temmuz’da yeni bir genişleme paketini oyuncularına sunmuştu. Bugün yeni paketin inceleme puanları ortaya çıktı.

Final Fantasy XIV Shadowbringers’ın İnceleme Puanları Yayınlandı 2

Square Enix’in bilgisayar platformuna özgü olarak geliştirdiği Final Fantasy XIV yıllardır tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanmaya devam ediyor. MMO oyunu olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları yan yana getiren yapım yeni aldığı paket ile daha da zengin bir içeriğe erişmiş oldu. 2 Temmuz’da Steam üzerinden piyasaya sürülen yeni genişlemenin adı Shadowbringers olarak duyuruldu.

Steam’de 152.99 TL ve 217.99 TL olarak iki farklı paket halinde oyunculara sunulan Shadowbringers seviye sayısını 70’ten 80’e çıkarıyor. Norvrandt’ta yeni bir macerayı da karşımıza çıkaran genişleme paketi yeni canavarlar ile oyunculara gerilim dolu sahneler sunuyor.

16 milyondan fazla oyuncu tarafından günümüzde oynanmaya devam eden Final Fantasy XIV, yeni paket ile inceleme platformlarını da memnun bırakmış gibi görünüyor. Aynı zamanda Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen genişleme şuan oynanabilir durumda yer alıyor.

Shadowbringers İnceleme Puanları

CGMagazine – 10/10
Destructoid – 9.5/10
Digital Trends – 4/5
DualShockers
 – 9.5/10
Gamespot
 – 9/10
Polygon – Unscored
Screen Rant – 5/5
USGamer – 4.5/5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.