Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy 7 Remake Karakter Özelleştirme Modu Alıyor

Final Fantasy 7 Remake çok beklenen karakter özelleştirme modunu nihayet alacak. Daha fazla uzatmadan haberimize geçelim.

Square Enix tarafından geliştirilen Final Fantasy 7 Remake için karakter özelleştirme modu geliyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bu mod oyundaki ana karakterlerinizi özelleştirmenize olanak tanıyacak. Oyunu özelleştirerek daha fazla keyif alabilirsiniz.

Modu geliştirenlere göre, oyuncular bu karakter özelleştirmede; Gözler, Saçlar, Gözlükler ve Giysileri değiştirebilirler. Bahsedilen mod şu anda Cloud, Tifa, Barret, Aerith, RedXIII ve Yuffie’yi destekliyor. Kısayol tuşlarını kullanarak çeşitli seçenekler arasında geçiş yapabilirsiniz.

Final Fantasy 7 Remake Karakter Özelleştirmesi Beğenilecek Mi?

Final Fantasy 7

Karakter özelleştirme modunu indirmek isterseniz buraya tıklayarak ilgili sayfaya giderek indirebilirsiniz. Ayrıca, bu mod fonksiyonu desteklemesi için basemod 3dmigoto’u da indirmeniz gerekebilir gerektirir onu da buraya tıklayarak ilgili sayfadan indirebilme şansına sahipsiniz.

Bu gelen karakter özelleştirme modu hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Son olarak bir de hatırlatmak amaçlı sevilen bu oyunun sistem gereksinimlerinden de bahsedelim;

Final Fantasy 7 Remake Minimum Sistem Gereksinimleri

  • OS: Windows 10 64 bit (versiyon 2004 veya sonrası)
  • İşlenci: Intel Core i5-3330 / AMD FX-8350
  • Hafıza: 8 GB
  • Depolama alanı: 100 GB
  • DirectX: Versiyon 12 veya sonrası
  • Ekran kartı: GeForce GTX 780 / Radeon RX 480 (3GB VRAM)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.