Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy 7 Remake Intergrade İçin Final Fragmanı Yayınlandı

Final Fantasy 7 Remake Intergrade için oynanıştan parçalar sunan son fragmanı yayınlandı. Yönetmen Tetsuya Nomura, oyunun ikinci bölümünün öncekinden farklı bir atmosfere sahip olacağını açıkladı.

Final Fantasy serisinin hayranlarının bu günlerde şikayet etmek için hiçbir nedeni yok. Son zamanlarda Final Fantasy 7 Remake Intergrade için final fragmanının sunulduğu bir yayın gerçekleşti. Yeniden yapılanmanın ikinci bölümünün de selefinden farklı bir atmosfer sunacağını öğrendik.

Intergrade

Final Fantasy 7 Remake Intergrade Final Fragmanı

Oyun için yayınlanan son fragmanın süresi yaklaşık 4 dakika. Çoğunlukla savaş sahnelerini gösteren etkileyici ara sahneleri ve oyun parçalarını görebilirsiniz. Ayrıca savaş makineleri kullanarak özel bir tahtada taktik savaşlar yaptığımız Fort Condorin adlı yeni bir mini oyunun parçaları da var. Bunların tümü 60 FPS’de kaydedilmiş. Eğer ilgileniyorsanız aşağıda tüm fragmanı görebilirsiniz.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE - Final Trailer

Final Fantasy 7 Remake Intergrade, bu yıl 10 Haziran’da PlayStation 5’te çıkacak. Oyunun orijinal sürümünü satın alan herkes ücretsiz yükseltme hakkına sahip olacak. Aynı zamanda, Episode Yuffie DLC‘si çıkış yapacak. İlginç bir şekilde Sony, Intergrade için altı aylık bir ayrıcalık süresi garanti etti. Bu da PC sürümünün en erken 2022’de çıkış yapabileceği anlamına gelmekte.

Final Fantasy VII Remake Part 2 Hakkında Ulaştığımız Bilgiler:

Yayın sırasında, dizi yönetmeni Tetsuya Nomura, Final Fantasy VII yeniden yapımının ikinci bölümündeki çalışmaların çok iyi gittiğinden bahsetti. Hiçbir görüntü sunulmazken, ikinci bölümden ne bekleyebileceğimize dair küçük bir ipucu aldık.

Nomura Final Fantasy VII’ye göre Remake Part 2, ilk bölümden tamamen farklı bir atmosfere sahip olacak. Ayrıca oyunun ana karakteri Cloud’u “geniş bir doğal ortamda” hayal etmemizi önerdi.

Bu noktada Final Fantasy VII Remake Part 2’nin tam duyurusunu ne zaman alacağımızı bilmiyoruz ancak bunun için uzun süre beklemek zorunda kalmayabiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.