Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy 6 Piksel Remaster Çıkış Tarihi Belli Oldu

Final Fantasy 6 piksel remaster, Şubat 2022'de PC, iOS ve Android'de yayınlanacak. Beklenen bu oyunun maalesef ki konsol sürümleri çıkmayacak.

Square Enix’in geliştiriciliğini üstlendiği Final Fantasy 6 Piksel Remaster’ın Şubat 2022’de iOS, Android ve PC’de yayınlanacağını nihayet duyurdu. Bahsi geçen bu oyunun maalesef ki konsol sürümü çıkmayacak.

Final Fantasy piksel remaster koleksiyonunda son oyunu, Square Enix Steam üzerinden şu açıklamayı yaptı; “Oyun gelişimini düzenlerken son kez detaylı bir yapım uygulamak için gerekli zamanın şimdi olduğuna inanızyoruz.” dedi ve bu oyun önümüzdeki yılın başlarında yayınlayacak.

 Final Fantasy 6 Piksel Remaster Şubat 2022’de Çıkacak

Final Fantasy 6 Piksel Remaster

Final Fantasy 6’nın PC versiyonu Steam üzerinden satışa sunulacak ve Square Enix aslında oyunu 2022 çıkış tarihinden önce ön satın alanlar için bir takım bonuslar sunuyor. Bu bonuslar, Locke’s Theme, Terra’s Theme, The Decisive Battle gibi özel film müziklerinin yanı sıra bu oyun temalı iki özel duvar kağıdını içerir.

Halihazırda bu oyunun orijinal sürümünü almayı düşünüyorsanız ve orijinal mi yoksa piksel sürümünü mü istediğinize bağlı. Hatta en iyisi Şubat 2022’den önce mi yoksa sonra mı satın alacağınızı düşünebilirsiniz. Tıpkı yeniden düzenlemesini alan Final Fantasy 5 gibi Final Fantasy 6 orijinal sürümü piksel remaster yayınlandıktan sonra artık indirilmeyecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.