Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy 14, 16 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı!

Final Fantasy 14'ün yeni genişlemesi yayınlandı.

2010 yılında PC platformu oyuncuları için piyasaya sürülen Final Fantasy 14, 2014 yılından bu yana Steam üzerinde satışlarına devam ediyor. PC oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, 42.99 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Final Fantasy 14 16 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı 2

Devasa çok oyunculu olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları ortak bir dünyaya götüren Final Fantasy 14 milyonlara hitap etmeye devam ediyor. E3 2019 kapsamında bazı detayları oyuncular ile paylaşan Square Enix oyunun güncel oyuncu sayısını 16 milyon olarak duyurdu. Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgiler doğrultusunda başarılı oyunun MMO türünde büyük bir başarıya imza attığı belirtiliyor.

GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Final Fantasy 14’ün oyuncu sayısı 16 milyonu geride bırakmış. Ayrıca oyun günümüze kadar ki en aktif kullanıcı sayısına da geçtiğimiz günlerde ulaşmış. Buna ek olarak oyunun merakla beklenen yeni genişlemesi olan Shadowbringers’ın da yayınlandığı belirtiliyor.

Oyuna yeni düşmanlar, yeni görevler ve yeni zorluklar gibi çeşitli yenilikler getiren Shadowbringers Steam’de 152.99 TL olarak satışlarına devam ediyor. Genişleme paketi şuanda PC ve PlayStation 4 platformu oyuncuları tarafından oynanıyor.

Yeni genişlemenin çıkış trailer’ını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/xD9fq_Nw-ao

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.