Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 22 Büyük İndirime Girdi

Futbol oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan olan FIFA serisinin son oyunu FIFA 22 Steam platformunda büyük indirime girdi.

FIFA 22, Electronic Arts tarafından FIFA serisinin bir parçası olarak yayınlanan bir futbol oyunu. FIFA serisinin 29. oyunu ve 1 Ekim 2021’de yayınlandı. Futbol oyunları sevenler için Steam’de bu oyun için son zamanlarda büyük bir oranda yüzde 40 indirime girdi.

FIFA 22 Steam’de 251,99 TL’ye Düştü

FIFA 22 geçtiğimiz aylarda yaklaşık 419,99 TL olarak piyasaya sürüldü ve geçtiğimiz günlerde ise yüzde 40 indirime girerek 251,99 TL fiyat etiketi ile oyunseverleri bekliyor. Oyunu indirimli bir şekilde satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun Modları

  • Kariyer Modu– FIFA 22’de hem teknik direktör hem de oyuncu olarak hayallerinizi yaşayın. FIFA’daki en yeni kulübü kurun, formalarınızı tasarlayın, stadyumunuzun tarzını belirleyin ve seçkinler arasında mücadele etmek ya da alt klasmanlardan başlayıp takımınızı zafere taşımak arasında seçim yapın. Ya da ilerlemenizi, başarıya ulaşmanızı ve Pro’nuzun oyundaki yolculuğunu yaşamanızı sağlayan daha sürükleyici Oyuncu Kariyeri modunda oyuncu olarak becerilerinizi test edin.
  • VOLTA FOOTBALL– VOLTA FOOTBALL’da sokaklara geri dönün. Bir oyuncu oluşturun, ekipmanlarınızı seçin ve dünyanın dört bir yanındaki sokak futbolu sahalarında tek başınıza ya da takımınızla tarzınızı yansıtın. Yeniden tasarlanan oynanış ile top becerilerinizin karşılığını alın ve VOLTA FOOTBALL’da oynadığınız her moddaki tüm ödülleri kazanmak için TP kazanmanıza imkan tanıyan yeni sezon ilerlemesi sistemiyle yeni ekipmanları açarak her sezondaki özel konumlarda yer alan eşsiz etkinlikleri oynayın.
FIFA 22
  • FIFA Ultimate Team– FIFA’nın en popüler modu olan FIFA Ultimate Team’e dahil olun. Futbol dünyasındaki binlerce oyuncuyla hayalinizdeki kadroyu kurun, özel formalar, armalar ve iz bırakabileceğiniz bir FUT Stadyumu ile kulübünüzü hem saha içinde hem de saha dışında kişiselleştirin ve takımınızla yapay zekaya veya FUT Topluluğundaki diğer oyunculara karşı sahaya çıkın. Ayrıca, en unutulmaz futbolcuların sahaya dönmesini sağlayacak yeni FUT Kahramanlar ile oyunun en unutulmaz oyuncularını tekrar karşılayın.
  • Eşsiz Özgünlük– İkonik UEFA Champions League, UEFA Europa League, yepyeni UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander ve daha birçoğu gibi dünyanın en büyük müsabakalarında boy gösteren en büyük oyuncularla oynayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.