Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18’e Dünya Kupası 2018 Güncellemesi Geliyor

Yeni güncelleme FIFA 18 sahiplerine ücretsiz sunulacak.

Electronic Arts bugün yaptığı duyuruyla FIFA 18’e 29 Mayıs tarihinde World Cup 2018 ücretsiz güncellemesinin geleceğini açıkladı. Bir basın açıklaması yayınlanırken, buna göre ücretsiz içerik güncellemesinde yeni Dünya Kupası oyun modları olacak ve FIFA’nın içeriğini daha da zenginleştirecek.

Fifa 18 dunya kupasi 2018 guncellemesi geliyor 1

FIFA Dünya Kupası bilindiği gibi bu sene Rusya’da gerçekleşecek ve FIFA 18’de de tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, gerçekçi bir şekilde yansıtılacak. Oyuncular 32 elemeleri geçen ülkeden birini seçebilecek ve turnuva kurallarına uygun şekilde kademe kademe ilerleyerek Moskova’daki büyük finale kadar mücadele edecek.

Güncellemede aynı zamanda FIFA World Cup turnuvaları modu da tanıtılıyor. Bu modda FIFA 18’deki herhangi bir milli takımı seçmek ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek mümkün olacak.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda FIFA’nın Dünya Kupası oyunları ayrı bir oyun şeklinde çıkıyordu fakat Electronic Arts yoğunluğunu tek bir noktaya harcamak için FIFA oyunlarına kupa güncellemesi getirmeyi, bu şekilde oyunculara sunmaya karar verdi. Kısacası bu sene Dünya Kupası 2018 heyecanı da yaşayacağız ve FIFA 18 de buna ortak olacak.

FIFA 18 | 2018 FIFA World Cup Russia™️ Reveal Trailer ft. Cristiano Ronaldo

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.