Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FIFA 18’de Denemeniz Gereken Takımlar!

24 Eylül'de dünya çapında satışlara başlayacak olan FIFA 18'in ön plana çıkan takımlarını inceledik. Oldukça kaliteli oyunculara sahip kadroları kariyer modunda seçmenizi öneriyoruz.

Futbol dünyasının favori oyunlarından birisi olan FIFA 18, 24 Eylül itibariyle dünya çapında satışlara başlayacak. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmış olduğumuz haberler de FIFA 18’in en iyi oyuncularını ve öne çıkan diğer oyuncuların isimlerini vermiştik.

FIFA 18’de Denemeniz Gereken Takımlar 1

Sınırlı bir beta sürüm ile karşılaşan oyun severler oyunu beğenmiş ve sabırsızlıkla beklemeye devam etmektedir. Beta sürüm içerisinde 12 takım, 3 Milli takım ve 2 stadyum yer almaktaydı.

EA Sports’un bugün yaptığı habere göre FIFA 18’de kariyer modunda ön plana çıkan takımları kesinlikle denenmesi gerektiği belirtiliyor. FIFA 18’de oyuncular genellikle favori olan takımlarını seçerek kariyer mod’una başlıyor. Seçtiği takım ile başarılara imza atmak isteyen oyuncuları ilgilendiren bu haberimiz de FIFA 18’de kariyer modunda kesinlikle denemeniz gereken takımları ele alacağız.

1 – Parma

İtalya futbolunun önde gelen takımları arasında yer alan Parma, kadrosunda uzun yıllardır efsanevi futbolcuları barındırmıştır. Avrupa kupasını kazanarak adından söz ettiren Parma, FIFA 18’de önemli bir yere sahip.

2 – Nottingham Forest

İngiliz futbolunun en sevilen takımları arasında yer alan Nottingham Forest, şuan İngiltere ikinci liginde yer almaktadır. Zamanında Arsenal’ın mali durumunun kötüleşmesi üzerine yardım eli uzatan Nottingham Forest kendi formalarını Arsenal’a göndermiştir.

3 – Lincoln City ve Forest Green Rovers

Bu sene İngiltere dördüncü ligine yükselerek FIFA 18’de kendilerine yer bulan Lincoln City ve Forest Green Rovers kaliteli ve hızlı oyuncuları barındırmaktadır. Finansal durumları pek parlak görünmese de oyunu zorlamak isteyenler bu iki takımı seçebilirler.

4 – Barcelona B

Genç ve gelecek vadeden oyunculara sahip olan Barcelona B, kariyer modu için kaçırılmayacak bir fırsat adeta. Dünya devleri arasında gösterilen Barcelona takımı için oyuncu geliştirdiğinizi düşünsenize. Yaptığınız başarılı işler ile dünya devleri peşinizde koşacak ve ün kazanacaksınız.

5 – Stade de Reims

Fransa ikinci liginde mücadele eden Stade de Reims, zamanında büyük başarılara imza atmış bir Fransa takımıdır. Stada de Reims yıllarca birinci lig şampiyonu konumunda yer almış ve daha sonra eskisi kadar başarı elde edememiştir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.