Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fantastik Battle Royale Oyunu Mortal Royale Duyuruldu

Yeni bir battle royale oyunu daha geliyor.

Fantastik temalı yeni battle royale oyunu Mortal Royale bugün Star Vault AB tarafından duyuruldu. 1000 kişiye kadar oyuncuyu destekleyen ilgi çekici yapımın alfa aşamasının kayıtları da başlarken, geliştirici ekip aynı zamanda aşağıdan izleyebileceğiniz yeni bir fragmanı daha duyurdu.

fantastik battle royale oyunu mortal royale duyuruldu 1

Mortal Royale’de oyuncular devasa bir dünyanın içinde olacak ve kaotik bir fırtna Fortnite, PUBG gibi oyunlarda olduğu gibi yavaş yavaş üstlerine doğru gelecek. Bu sırada hayatta kalmaya çalışacağız ve gelen fırtınadan kendimizi koruyacağız. Oyuncular aynı zamanda doğadan binekler de yakalayıp bunları eğitebilecekler. Bineklerin sadece hızları geliştirilmeyecek, aynı zamanda çevreden zırh, silah, ok ve güçlü sihirler de bulabileceğiz. Tüm bunlar Mortal Royale’de hayatta kalma silahlarımız olacak.

Mortal Royale Ocak 2019 tarihinde Steam Erken Erişim programına dahil olacak ve oyunda yakın dövüş, uzaktan dövüş ve atlı dövüşler olacak. Derin bir dövüş sistemi olacağı söylenen, yüzlerce silaha ev sahipliği yapan oyunda 21 farklı zırh seti olacak ve tüm bunlar oyuna çeşitlilik katacak. Milyonlarca farklı kombinasyonun bulunacağı oyunda 60’ın üzerinde farklı büyü de yer alacak.

İyi seyirler!

Mortal Royale - Sign up for closed alpha

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.