Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76’nın Yeni Videosunda Alan İnşa Ediyoruz!

Fallout 76’nın yeni videosu yayınlandı.

Son Fallout oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Fallout 76, 14 Kasım’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Fallout 76’nın Yeni Videosunda Alan İnşa Ediyoruz 2

Başarılı serinin en iyi versiyonu olarak karşımıza çıkacak olan Fallout 76, aksiyon ve gerilim bakımından oldukça tatmin edici olacak. Aksiyon rol yapma oyunu olarak yayınlanacak olan yapım, bünyesinde birbirinden farklı devasa fantastik yaratıklara sahip olacak. Oyuncular bu yaratıklar ile mücadele edecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Bethasda tarafından geliştirilen yapım, dün yeni bir video daha yayınladı. Son günlerde hareketli saatler yaşayan Fallout 76, yeni videosu ile de oyuncuları meraklandırdı.

Yeni yayınlanan videoda Fortnite’da da olduğu gibi duvarlar inşa edebiliyoruz. Daha doğrusu Fallout 76’da kendimize yaam alanı inşa edebiliyoruz. Oyunculara detaylı içerikler sunan yapım, silahlar bakımından da oldukça başarılı görünüyor. Oluşturduğumuz yaşam alanımızın etrafına silahlar yerleştirebilir ve çevreden gelebilecek saldırılara karşı önlem alabiliriz. Ayrıca oyunda yer alan fantastik yaratıkları da etkisiz hale getirerek, sürpriz ödüller kazanabiliriz.

Oyunun dün yayınlanan yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fallout 76 – A New American Dream! An Intro to C.A.M.P. Gameplay Video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.