14 Kasım’da karşımıza çıkacak olan Fallout 76 geçtiğimiz hafta Xbox One platformunda iki kez betaya çıkmış ve oyuncuların dikkatini çekmişti.

30 Ekim yani dün itibari ile PlayStation 4 ve PC platformu oyuncularına beta olarak sunulan Fallout 76 45 GB gibi bir dosya boyutuna sahipti. Özellikle bilgisayar oyuncuları tarafından sabırsızlıkla beklenen yapım çeşitli bağlantı hataları ile gündeme geldi. Oyunun açılış hatası nedeniyle bazı cihazlarda dosya kayıplarına uğrayan Fallout 76, yeniden indirilsede bu sorunun önüne bir türlü geçilemedi. Bethesda oyunculardan gelen geri bildirimler üzerine sorunu çözmek için kolları sıvadı.
Beta sürüme giriş yapamayan ve oyunu oynayamayan oyuncular için bir istisna yapan Bethesda, 1 Kasım günü betayı bir kez daha oyunculara sunmaya karar verdi. Yaklaşık 8 saat boyunca erişimde olan yapım oyuncular tarafından test edilebilecek ve oynanabilecek. Oyunun dosya boyutunda herhangi bir değişiklik yaşanacak mı bilinmezken tahminlere göre düzeltme eklerinin geleceği düşünülüyor.
1 Kasım günü içerisinde erişime açılacak olan yapım, 14 Kasım’da konsol ve bilgisayar platformuna tam sürüm olarak çıkış yapacak.

