Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76, Xbox One Ve PC’de Çapraz Oynanabilecek!

Fallout 76'da çapraz platform desteği yer alacak.

14 Kasım 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak olan Fallout 76, oyuncuların yüzünü güldürecek.

Fallout 76 Xbox One Ve PC’de Çapraz Oynanabilecek 2

Günümüzde oyunlar için hayati bir önem taşıyan çapraz platform desteği, Fallout 76’da yer alacak.  Çapraz platform desteği ile oyuncular farklı platformdaki oyuncular ile beraber oynayabiliyor ve ortak bir platformda buluşabiliyorlar. Fallout serisinin sonuncusu olarak karşımıza çıkacak olan 76, bünyesinde çarpıcı grafiklere sahip olacak. Aksiyon rol yapma oyunları arasına Kasım ayında dahil olacak olan yapımda, çok geniş bir içerik yer alacak.

Bethesda tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Fallout 76, Xbox One ve PC platformunda çapraz oynama özelliğine sahip olacak. Oyunun PlayStation 4 platformunda şuan için çapraz platform desteğinin yer almayacağı belirtildi. Bu durumun sebebinin ise Sony’den izin alınamaması gösterildi. Sony şuan için çapraz platform desteğine sıcak bakmıyor. Ancak ilerleyen aylarda konuyla ilgili bir çalışma yapılacağı da oyuncularla paylaşıldı. Umarız çapraz platform özelliği oyun içerisinde yer alıyor.

Switch platformu için de düşünülen Fallout 76, 14 Kasım 2018’de tüm platformlar için çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.