Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76, Mart 2019’da Yeni Moduna Dair İçerikler Alacak!

Fallout 76 yeni modu için yeni içerikler alacak.

Yayınlanmadan önce sık sık gündeme gelen ancak yayınlandıktan sonra oyunculara bir türlü bekleneni veremeyen Fallout 76, oyuncularına yeni bir oyun modu sunacak.

Fallout 76 Mart 2019’da Yeni Moduna Dair İçerikler Alacak 2

Aksiyon rol yapma oyunları arasında hızla yükselen ve daha sonra popülaritesini kaybeden Fallout 76, şu sıralar güncellemeler ile gündeme geliyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda oyuna yeni bir modun geleceğini, çeşitli yeni içeriklerinde ekleneceğinden bahsetmiştik. Beta olarak karşımıza çıkacak olan yeni modda oyunculara yeni görevler ve içerikler de sunulacak. Yeni modun adı ‘Hayatta Kalma’ olarak duyurulurken oyuncuları da meraklı bir bekleyiş sarmıştı.

Yeni modu ile bir kez daha gündeme gelen yapım, oyunculara müjde üstüne müjde veriyor. Altchar tarafından yapılan habere göre Mart 2019’da oyunun yeni PvE modu olan hayatta kalma moduna daha fazla içerik gelecekmiş. Yani oyunculara daha zengin bir yapı sunulacakmış. Yaklaşmakta olan Fallout 76’nın hayatta kalma modu günümüzün en çok oynanan oyun modu olarak adından söz ettirirken, bu mod diğer oyunlardaki birçok özelliğe sahip olarak oyun içerisinde yer alacak.

Buna ek olarak Mart 2019’da oyuna yeni zırhlar ve silah modelleri de eklenecek. Oyuncular bu zırh ve silahları karakterlerinde kullanabilecekler. Ayrıca oyunculardan gelen geri bildirimler de dikkate alınacak. Gelecek olan yeniliklerin net tarihi verilmezken, Mart 2019 hedef olarak gösteriliyor. Oyuna gelecek olan içeriklerin tamamı henüz açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.