Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Betası, Çıkış Tarihi, Multiplayer ve Diğer Özellikleri

Fallout 76'da oyuncuları ne bekleyecek?

Bethesda’nın E3 fuarındaki en büyük bombası şüphesiz Fallout 76 oyunu oldu. Bizi post apokaliptik West Virginia topraklarına götürecek olan oyun multiplayer ağırlıklı olacak fakat aynı zamanda tek başımıza da oynayabileceğiz.

fallout 76 betasi cikis tarihi multiplayer diger ozellikleri 1

Fallout 76 Çıkış Tarihi

Fallout 76 çıkış tarihi 14 Kasım 2018 olarak belirlenirken, duyuru Bethesda tarafından yapıldı. Daha önce firma çıkış tarihleri konusunda oldukça tutarlıydı ve Bethesda oyunlarında gecikme yaşandığına pek fazla şahit olmuyoruz. Dolayısıyla aynı durumun Fallout 76’da da yaşanacağını tahmin edebiliriz.

Fallout 76 Beta

Bethesda oyun için bir beta yani deneme sürümünün de olacağını söyledi fakat şimdiye kadar net bir çıkış tarihi belirlemedi. Fakat oyunu ön sipariş yoluyla satın alırsanız betaya katılmayı garantileyebilirsiniz. Ayrıca Fallout 76 betası ilk olarak Xbox One’da başlayacak.

fallout 76 betasi cikis tarihi multiplayer diger ozellikleri 2

Fallout 76 Multiplayer

Sadece NPC’ler değil bu sefer Fallout 76’da diğer insanlarla da karşılaşacağız. Tam bir post apokaliptik dönemi konu alacak olan oyun oldukça vahşi bir atmosferde geçecek ve diğer oyuncular da bize zorluk yaratacak.

Oyunda diğerleriyle brlik olmak ya da karşı karşıya gelmek mümkün olacak. Haritalar da alanlara ayrılacak ve MMO’lardaki gibi yüzlerce oyuncuyu aynı yere sıkıştırmayacak. Bunun yerine her bölgede belli sayıda oyuncu bulunacak ve yalnızlık hissini yine yaşayacağız.

Fallout 4’teki üs inşa etme özelliği genişletilirken, kendi yerleşim alanlarınızı yapabilecek, savunma inşa edebilecek ve onları mutantların ya da diğer oyuncuların saldırılarından koruyabileceksiniz.

Fallout 76 – Welcome to West Virginia Gameplay Video

Fallout 76 Haritası

Bir süredir oyuncular Fallout 76 haritasını araştırıyorlar ve belli alanların olacağı doğrulandı. Doğrulanan bölgeler arasında Top of the World Ski Resort, Watoga, Lewisburg, Beckley, Nuka Cola Quantum, Charleston, Mothman Müzesi, Bolton Greens ve Morgantown yer alıyor. Bethesda’nın söylediğine göre oyunun haritası Fallout 4’ten 4 kat daha büyük olacak!

Fallout 76 Hayatta Kalma Mekanikleri

Fallout 76’da survival mekanikleri yer alacak fakat Bethesda oyunu doğrudan bir hayatta kalma oyunu olarak nitelendirmiyor. İnsanların aklı bu konuda doğrudan DayZ ile Rust gibi oyunlara giderken, Todd Howard böyle kıyaslamalara girmek istemediklerini ve Fallout 76’yı survival oyunu olarak görmediklerini söyledi.

Fallout 76’nın survival mekanikleri daha hafif olacak ve bir NPC ya da diğer oyuncu tarafından öldürüldüğünüzde tek zararınız ölmek olacak. Yani üzerinizdeki eşyaları kaybetmeyeceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.