Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76, Oyuncuları Appalachia’nın Dışına Çıkaracak

Bethesda, Fallout 76'nın The Pitt, uzaylılar ve çok daha fazlasının bu yıl oyuna ekleneceğini doğrulayan 2022 yol haritasını açıkladı.

Bethesda, Fallout 76 için yeni güncellemeler, görevler ve hatta serinin hayranlarının tanıyabileceği yeni yerleri içerecek 2022 yol haritasını açıkladı. Oyun, son derece hatalı durumu ve yerine getirilmeyen vaatleri nedeniyle 2018’de oldukça tartışmalı bir çıkış yaptı ancak Bethesda iddialı oyundan vazgeçmedi. Son birkaç yılda Fallout 76, hayal kırıklığı yaratan çıkışından sonra bazı hayranları geri kazanan yetkin ve eğlenceli bir MMO haline geldi.

Fallout 76‘da hala bazı aksaklıklar olsa da, Bethesda oyunu düzeltti ve oyuncuların sürekli olarak oynamaya istekli olduğu bir şey yaptı ancak Bethesda, oyuncuların özel sunucularda oynamasına izin veren premium abonelik hizmetleri gibi şeyler sunduğundan, lansman sonrası bazı tartışmalar oldu. Bununla birlikte oyun, geliştiricinin kapsamlı toparlanma yolundan sonra 2018 E3’te gösterdiği oyuna daha çok benzer hale geldi. Bethesda, lansmanından sonraki yıllarda oyunu yeni içeriklerle desteklemeye devam etti ve 2022 oyun için çok büyük bir yıl olacak.

Fallout 76 Bu Yıl İddialı Güncellemeler Sunacak

Fallout 76

Bethesda, yeni PVP ayarları gibi yeni içerik ve yaşam kalitesi güncellemeleriyle oldukça geniş görünen Fallout 76 için 2022 yol haritasını açıkladı. Oyunun mevcut mevsimsel güncellemelerinin kalite seviyesi göz önüne alındığında, bunlar oyuncuları heyecanlandırmalı. Bahar aylarında Bethesda, harita boyunca UFO’lar ve uzaylılar ekleyecek olan Invaders from Beyond mevsimsel etkinliğini ekleyecek. Yaz aylarında, yeni Test Your Metal güncellemesi ile Test Your Metal, Eviction Notice ve Moonshine Jamboree genel etkinliklerini tanıtacak. Ayrıca sonbahar, Fallout 3’ten The Pitt’in geri dönüşünü içerecek ve oyuncuları diyalog ağaçları ve yeni NPC’ler içeren görevler için Appalachia’dan çıkaracak. Son olarak kış döneminde, yeni ganimetler, halka açık etkinlikler ve yeni bir bölge patronu ile Appalachia’ya bir Nuka-World roadshow gelecek.

Fallout 76’nın oynaması ücretsiz olup olmayacağı belli değil ancak şimdilik oyuncuların harekete geçmek için çok fazla para yatırmasını gerektiren bir yapımda değil. Bu yıl, oyun için büyük ve iddialı bir yıl olacak gibi görünüyor bu nedenle şimdiden oyuna girmek ve yeni içeriğin gelişi için karakterlerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

Fallout 76 - Night of the Moth Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.