Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys’dan Son 24 Saatte 1,500 Kullanıcı Banlandı

Fall Guys: Ultimate Knockout'tan son 24 saat içerisinde 1,500 hile kullanan oyuncu banlandı.

Çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar oldukça popüler olan ve milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşan Fall Guys, popülerliğini devam ettirsede oyuncular oyunda ki hile kullanımından memnun değiller. Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız üzere oyunun geliştiricisi olan Mediatonic hile kullanımına karşı Fortnite’ın kullanmakta olduğu Easy Anti-Cheat programını oyuna entegre edeceğinin haberini vermişti.

Fall Guysdan Son 24 Saatte 1500 Kullanici Banlandi 1

Oyunun geliştiricisi olan Mediatonic, Fall Guys’ın resmi sitesinde yayınladığı Hile güncellemesinde son 24 saat içerisinde 1,500 oyuncunun hile kullanımı nedeniyle Fall Guys’dan banlandığını açıkladı. Geliştiriciler ayrıca oyunda ki hile sistemine dair bazı bilgiler verdiler.

Mediatonic popüler oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout için hile sisteminde genişlemeye gittiklerinden bahsetti. Yeni hile sistemi ile birlikte mevcut algılama sistemi eskiye oranla çok daha iyi çalışıyor. Sistemdeki değişiklikler nedeniyle hile kullanan kullanıcılar hızlı bir şekilde tespit ediliyor ve ardından ise oyundan süresiz olarak uzaklaştırılıyor. Geliştiriciler yeni hile sistemi kapsamında son 24 saatte 1,500 kullanıcının oyundan süresiz olarak uzaklaştırıldığını açıkladı.

Fall Guys’ın bir sonraki büyük güncellemesinde ise Hile önleme sistemleri daha da genişletilerek oyuncuların oyunlarının kötü etkilenmemesi için ellerinden geleni yapan geliştiriciler aynı zamanda Fortnite’da kullanıcılan Easy Anti-Cheat yazılımını da oyuna entegre edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.