Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys Sezon 3 Seviyeleri ve Özellikleri

Fall Guys'ın bugün başlayacak olan üçüncü sezonu ile birlikte gelecek olan yenilikler Mediatonic tarafından duyuruldu.

2020’de oyuncuların ilgisini sürekli olarak çeken oyunlardan biri Mediatonic ve Devolver Digital‘in Fall Guys oyunudur. Oyun hem eleştirel hem de oyuncuların övgüsünü topladı, bazıları battle royale formülüne yenilikçi yaklaşımın 2020’nin en iyi bağımsız oyunlarından biri olduğuna inanıyor. Ve şimdi, üçüncü sezonunun lansmanı için daha fazla heyecan yaratmak amacıyla Mediatonic, oyuna gelen özelliklerin yanı sıra birkaç yeni seviye için yeni ayrıntılar ortaya koydu.

Fall Guys Sezon 3 Seviyeleri ve Ozellikleri

Fall Guys 3. Sezon, 15 Aralık’ta dünya çapında başlayacak. Yeni sezon, The Game Awards‘da, klasik ‘Winter Wonderland‘ şarkısının soğuk bir fragmanıyla tanıtıldı. Fragman, penguen, kardan adam ve Krampus gibi çeşitli kış temalı kostümler giymiş oynanabilir jelibonları gösteriyor.

Yeni sezon bu buzlu temayı yeni seviyelerine de taşıyor. Fall Guys Twitter hesabına göre, oyuncular güncellemede yedi yeni parkur bekleyebilir. Bu seviyelerin bazıları Fall Guys klasiklerinin kışa benzer sunumları iken, diğerleri ise tamamen yenidir. Belki de en ilginç sesli oyunlardan biri, oyuncuların puan kazanmak için “Pegwin” i kovalaması ve tutması gereken Pegwin Pursuit’tir.

Son olarak, yeni Fall Guys sezonu, oyuncuların eğlenmesi için birkaç yeni özellik de sunacak. Oyuncular artık özel ödüller kazanmak için Crown Ranks (kazanılan taçlara dayalı bir sıralama sistemi) üzerinden tırmanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.