Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys İçin Sezon Ortası Güncellemesi Yeni Özellikler Getiriyor

Fall Guys: Ultimate Knockout'ın sezon ortası güncellemesi için Mediatonic gelecek olan bazı yeni özellikleri Twitter'da paylaştı.

Fall Guys: Ultimate Knockout‘ın geliştiricisi olan Mediatonic, Fall Guys Sezon 3.5 için birçok yeni içeriği oyuna getirmeye hazırlanıyor. Sezon ortası güncellemesi olarak geçen bu yeni güncelleme ile birlikte bu eğlenceli Battle Royale oyunu için birçok yenilik oyuncuları bekliyor olacak ve şirket bu yeni gelecek olan özelliklerle ilgili bazılarını detaylandırdı.

Fall Guys Icin Sezon Ortasi Guncellemesi Yeni Ozellikler Getiriyor

Geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout için başka bir sezon ortası güncellemesi hazırladı ve her zamanki gibi oyunu biraz canlandırmaya karar verdiler. Yeni başlayanlar için, oyuncuların otomatik pilotta geçmesini önlemek için mevcut tüm seviyeler biraz yeniden tasarlanacak ve bu da elbette seviyeleri tekrarlayan ve sıkıcı olmaya daha az eğilimli hale getirecek. Mevcut seviyeler için kırktan fazla varyasyon açıklandı.

Yukarıda görebileceğiniz üzere, Fall Feed’in gelişinin yanı sıra yeni bir DLC içeriği de duyuruldu ve Godzilla, Sonic The Hedgehog ve Untitled Goose Game gibi kostümler artık normal mağazada satışa sunulacak. Belki de bu Sezon 3.5 güncellemesinin en garip özelliği, oyuncuların artık penguenleri (pegwins) alıp haritadan atabilecek olmalarıdır.

Fall Guys: Ultimate Knockout, Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan bir platform battle royale oyunudur. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.