Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fall Guys 6. Sezon Başladı

Pandemi döneminin yükselen oyunlarından birisi olan Fall Guys 6. sezonu ile karşımızda. 6. sezon yeni özellikler ve yeni öğeler sunuyor.

Son dönemlerin popüler oyunlarından birisi olan Fall Guys, yeni sezon güncellemeleri ile oyuncularına yeni içerikler sunmaya devam ediyor.

Fall Guys 6. sezon ile birlikte yeni seviyeler, yeni öğeler ve Epic Games hesapları ile çapraz ilerleme gibi pek çok yeni özellik ve içerikle birlikte geliyor.

Fall Guys 6. Sezon

Fall Guys 6. Sezon Neler Sunuyor?

Fall Guys 6. sezon güncellemesi sonrasında oyuncuların fark edeceği ilk değişiklik Fall Guys oynayabilmek için bir Epic Games hesabının olması şartı olarak karşımıza çıkıyor. Bu konu bazı oyunculara garip gelecek olsa da oyunun bu hamlesi bir amaca hizmet ediyor. Epic Games hesabı ile oyuna giriş yapan oyuncular, ilerlemelerine diğer cihazlarından devam edebiliyor.

Fall Guys 6. sezon çapraz platform desteğinin yanında yeni seviyeler ve yeni kozmetik eşyalar da sunuyor. PlayStation özel oyunlarından birisi olan Suckerpunch stüdyosu tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima oyunundan iki efsanevi kozmetik eşyaya sahip olabilecek. Bu kostümlerden ilki 15. seviyede açılacak olan Jin Sakai Samuray kostümü ve 50. seviyede açılacak olan Hayalet kostümü.

fall guys 6 sezon yeni ozelliklerle basladi 3

Oyuncular yeni sezonda çoğu yeni engelli parkurlarla oyunun galibi olmayı çalışacak. Son olarak oyuncular 6 Aralık Pazartesi gününe kadar beş yeni turun bulunduğu Fiesta şovunu oynayarak ilerleme kazanmaya başlayabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.