Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HBO’dan Facebook Skandallarını Konu Alan Dizi: Doomsday Machine

Facebook'u saran skandal ve iddiaları çok çarpıcı bir şekilde anlatan An Ugly Truth: Inside Facebook's Battle for Domination kitabı, HBO tarafından diziye uyarlanacak.

HBO, çetin geçen bir ihale sürecinin ardından Facebook dizisi için anlaşmayı kapan taraf oldu. The Hollywood Reporter’ın (THR) haberine göre Sheera Frenkel ve Cecilia Kang tarafından yazılan ve New York Times’ın Çok Satanlar listesine giren An Ugly Truth Inside Facebook’s Battle for Domination kitabı, diziye uyarlanıyor.

Netflix dizisi The Crown’daki performansı ile Emmy ödülü kazanan Claire Foy, Facebook’un baş işletme sorumlusu Sheryl Sandberg’ü canlandıracak. 52 yaşındaki iş kadını, sosyal medya devinin CEO’su Mark Zuckerberg’den sonraki en güçlü yönetici konumunda.

Facebook Dizisinin Başrolü Claire Foy Olacak

facebook dizisi hbo

HBO’da yayınlanacak olan Doomsday Machine adındaki Facebook dizisi, dünya çapında milyarlarca insanın iletişim kurma ve bilgiye erişme şeklini değiştiren Sandberg ve Zuckerberg’ü konu alacak. Seri, teknoloji devindeki skandallara ışık tutmak için mahkeme politikalarını, şirket içindeki ittifakları ve rekabeti gözler önüne serecek. İlk olarak Ekim 2021’de duyurulan seri, An Ugly Truth Inside Facebook’s Battle for Domination kitabına dayanıyor.

Başrolde izleyeceğimiz İngiliz aktris Foy, Netflix‘in The Crown dizisindeki Kraliçe Elizabeth rolüyle iki Emmy ödülü kazandı. Seride Facebook CEO’su Zuckerberg‘ü canlandıracak isim henüz belli değil, ancak hem oyuncu kadrosu hem de çıkış tarihi hakkındaki detayların yakında netleşmesini bekliyoruz.

Bu arada Facebook’un kuruluşunu anlatan The Social Network filminin senaristi Aaron Sorkin, kısa süre önce THR‘ye devam filmi için bazı fikirleri olduğunu söylemişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.