Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fable 4 Çıkış Tarihi ve Tüm Bildiklerimiz

Fable 4 iddiaları ne kadar gerçek?

Lionhead Studios kapanalı birkaç yıl geçti ve bu durum hâliyle pek çok Fable hayranını hayal kırıklığına uğrattı. Firmanın Black & White ve Fable gibi serileri birçok oyuncu için önemli yere sahipti. Buna rağmen Lionhead’in kapanması Fable serisinin bittiği anlamına da gelmiyor. Görünüşe göre Fable 4 iddiaları gerçek ve aynı zamanda PC için de yayınlanacak. Peki Fable 4 çıkış tarihi ne zaman?

fable 4 cikis tarihi ve tum bildiklerimiz 1

Hala Fable 4 hakkında bilmediğimiz çok şey var fakat en azından bazı ipuçlarına sahibiz. Elbette resmi duyuru yokluğunda bunlar söylentiden ibaret kalıyor fakat yine de detayları sizlerle paylaşacağız.

Fable 4 Çıkış Tarihi

Birkaç ay sonra E3 2019 etkinliği düzenlenecek ve dünyanın en büyük oyun fuarına pek çok firma katılacak. Bunlardan birisinin de Microsoft olmasını bekliyoruz. Microsoft daha önce yaptığı açıklamada hem Xbox One, hem de PC oyuncularını E3’de sürprizlerin beklediğini dile getirmişti.

Fable serisinin isim hakları şu anda Microsoft’ta yer alıyor ve şu anda da Fable 4 için bir ekip kurulduğunu, geliştirme sürecinin ilk aşamalarının sürdüğünü biliyoruz. Dolayısıyla E3 2019’da bunun ilk duyurusu da gelebilir.

fable 4 cikis tarihi ve tum bildiklerimiz 2

Fable 4’ü Kim Yapıyor?

Lionhead maalesef geride kaldı fakat bazı güvenilir kaynaklara göre Fable 4 şu anda bir başka İngiliz geliştirici tarafından yapılıyor. Bu da Playground Games’in ta kendisi!

Playground Games’i Xbox One için çıkardığı Forza Horizon oyunuyla tanımıştık. Bu seriyi de baz alırsak, firmanın açık dünya konusunda epey bir tecrübesi var. Ayrıca geçtiğimiz yıl bir duyuru yaparak yeni stüdyoları için iş ilanı vermişlerdi. Aranan vasıflarda ise açık dünya aksiyon RPG türüne hakim olmak vardı. Bu da akla tabii ki doğrudan Fable serisini getiriyor.

Ayrıca Playground’ın yeni stüdyosunuda Rockstar North ve Kojima Productions gibi firmalarda görev yapmış tecrübeli isimler de bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.