Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

F1 2019’un Fiyatı Belli Oldu!

F1 2019 Steam'de 92.00 TL olarak ön siparişlere açıldı.

Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer bulan F1 2019 oyuncular tarafından merakla beklenirken oyun hakkında çeşitli detaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Günümüzün en gerçekçi yarış oyunu olacak olan F1 2019, 28 Haziran’da lansmana çıkacak.

F1 2019’un Fiyatı Belli Oldu 2

Oyuncuları gerçekçi yarışlara götürecek olan F1 2019 bünyesinde tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı modlara yer verecek. Oyunculara eşsiz bir Formula deneyimi sunacak olan yapım, ayrıca F2 kariyer moduna da sahip olacak. Yani oyuncular F1 oyunu içerisinde F2 deneyimi de yaşayabilecekler. Bünyesinde gerçek lisanslı Formula araçlarına yer verecek olan oyunda gece ve gündüz döngüsü de yer alacak. Codemasters’ın tarihindeki en iddialı oyun olacak olan F1 2019, 28 Haziran 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanmaya başlanacak.

Fiyat etiketi konusunda merakla takip edilen yapım, dün Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları için ön siparişlere açıldı. Yapım iki farklı paket halinde oyunculara sunulacak ve bu paketler minimum 92.00 TL’den başlayacak. Oyun içerisinde Türkçe dil seçeneği yer almazken oyunculara 9 farklı dil desteği sunulacak.

F1 tarihindeki en rekabetçi yarışları oyunculara sunacak olan yapım tüm resmi takımları, sürücüleri ve içerikleri oyunculara sunulacak.

George Russell, Lando Norris ve Alexander Albon gibi dünyaca ünlü yarışçıların da yer aldığı yapımda eşsiz bir deneyim karşımıza çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.