Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

F1 2018, Stellaris Ve The Outer Worlds Xbox Game Pass’e Geliyor!

Xbox Game Pass'e üç yeni oyun geliyor.

Microsoft’un başarılı abonelik sistemi olan Xbox Game Pass kullanıcılarına birbirinden yeni oyunlar sunmaya devam ederken yeni bir duyuru ile gündeme geldi. Yakında üç farklı oyun Xbox Game Pass kullanıcılarının erişimine sunulacak.

F1 2018 Stellaris Ve The Outer Worlds Xbox Game Pass’e Geliyor 2

Günümüzün başarılı abonelik servisleri arasında yer alan Xbox Game Pass hem Xbox One’da hem de PC platformunda milyonlarca kullanıcıya sahip. Aylık belirli bir ücret karşılığında 100’den fazla oyunu deneyimleme ve oynama fırsatı sunan abonelik sistemi bugün üç yeni oyun ile kullanıcılarına müjdeyi verdi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre The Outer Worlds, Stellaris ve F1 2018, 25 Ekim 2019 itibari ile Xbox Game Pass üzerinde ücretsiz olarak oynanmaya başlanacakmış. Bilindiği üzere bu oyunlardan ilki olan The Outer Worlds 25 Ekim’de dünya genelinde lansmana çıkacak. Oyun çıkar çıkmaz Game Pass üzerinde oynanabilecekmiş.

2016 yılında lansmana çıkan Stellaris Stellaris günümüzde Steam üzerinde 59.00 TL olarak satışlarına devam ederken yapım 25 Ekim itibari ile Xbox Game Pass üzerinde oynanmaya başlanacakmış.

Yarış tutkunlarının yüzünü güldüren F1 2018’de nihayet Game Pass üzerine geliyor. Steam’de 92.00 TL olan yapım belirtilen tarihte hem Xbox One hem de PC platformunda ücretsiz olarak oynanbilecek.

F1 2018 - Gameplay Trailer

Stellaris - Base Game Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=MGLTgt0EEqc

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.