Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EWin Flash XL Oyuncu Koltuğu İncelemesi

EWin Flash XL oyuncu koltuğunu inceledik.

Kesinlikle ihtiyaç duyulan bir şey olmasa da oyuncu koltukları, uzun süreli oyun oynayan oyuncular için vazgeçilmezlerden. Uzun süreli oyun oynarken hem sağlık hem de rahatlık açısından oyuncu koltukları büyük avantaj sağlıyor. Ancak, fiyatları biraz pahalı…

ewin flash xl side

EWin firması, öncelerden sadece ofis koltukları üretiyordu. Sonradan EWin Racing serisi ile birlikte oyuncu koltukları üretimine de başladı. EWin Flash XL, EWin’in ürettiği en büyük oyuncu koltuğu. Bunun yanı sıra uzun boylu oyuncuların da rahat etmesi için diğer koltuklara göre daha uzun tasarlandı.

EWin Flash XL, hızlı kurulum süresiyle de ilgi çekiyor. Eğer eliniz bu tür şeylere yatkın değilse bile kullanma kılavuzunu takip ederek hızlı bir şekilde kurabiliyorsunuz. Ayrıca koltuğun yanında kurulum için iki adet de eldiven çıkıyor. Her ne kadar kurulumu hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı olsa da, birine ihtiyaç duyabilirsiniz. Çünkü koltuğun parçaları biraz ağır.

ewin flash series xl gaming chair review 19

Koltuğun eğimi, boyu ve benzeri özelliklerin ayarlanabilmesi de oyuncular için artı bir özellik. Herkesin vücut ölçüleri farklı olduğu için kendi vücut ölçünüze uygun bir şekilde koltuğu ayarlama fırsatı buluyorsunuz.

Bel ve boyun için bulunan ek yastıklar sayesinde uzun süreli oyun oynadıktan sonra bile vücut şekli bozulmuyor ve konfor daha da artıyor. Konforlu dizaynı, kaliteli malzemeleri ve kolay kurulumu ile EWin Flash XL, kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor.

EWin Flash XL Reclining

İnceleme Özeti

EWin Flash XL Oyuncu Koltuğu İncelemesi

0
Berbat

İçeriği Paylaş

Yazar Hakkında

Ayrıca Okuyabilirsiniz

0

    Cevap Yazın

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Gameplay
    Graphics
    Longevity
    A mininum rating of 0 is required.
    Please give a rating.
    Thanks for submitting your rating!

    Yorum gönderdiğiniz için teşekkür ederiz!