Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EverQuest 19. Yılını Yeni Sunucuyla Kutluyor

EverQuest neredeyse 20. yılına dayanırken, macera hiç de biteceğe benzemiyor.

En eski MMORPG oyunlarından birisi olarak kabul edilen EverQuest, artık 19. yaşına basarken bunu da yeni bir sunucuyla kutluyor. ‘Progression’ türünde olacak olan Coirnav adlı sunucu da bununla birlikte duyuruldu.

Everquest 19 yilini yeni sunucuyla kutluyor 1

Önceki yeni sunucularda olduğu gibi Coirnav’da oynamak için de oyuncuların üyeliğe ihtiyacı olacak. Ayrıca 19. yılı diğer sunucularda kutlamak isteyenler de unutulmayacak. Diğer sunuculardaki oyunculara da 16 Mart – 31 Mart tarihleri arasında yüzde 50 bonus tecrübe puanı verilecek, ilerleyişleri hızlandırılacak. Aynı zamanda başka yıldönümü etkinlikleri de olacak ve EverQuest oyuncularına bol bol özel binekler ve diğer eşyalar hediye edilecek.

‘Progression’ sunucularının ne olduğunu bilmeyenler için ufak bir bilgilendirme de yapalım. Bu tip sunucular eski MMORPG’lerde aslında sık sık karşımıza çıkıyor ve aynı durum EverQuest için de geçerli. Sunucu oyunun vanilla yani temel sürümünde başlarken, oyuncuları EverQuest’in adeta ilk günlerine götürüyor ve ardından periyodik olarak ek paketler yayınlanıyor. Bu sayede oyuncular eski günlerine dönmüş oluyor.

Önceki EverQuest progression sunucularının başarısını göz önüne alırsak, Coirnav’ın da oldukça beğenilmesi bekleniyor. EverQuest 19 yıl önce bugün, 16 Mart 1999 tarihinde çıkmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.