Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EVE Online Oyuncuları 6.000 Dolarlık Gemiyi Yok Etti

Koordine çalışan EVE Online oyuncuları ilk defa bir Titan gemisini yok etmeyi başardı.

CCP Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan EVE Online, uzun soluklu MMORPG deneyimlerinden birini sunabilen nadir oyunlardan biri. 2003 yılından bu yana sunucuları neredeyse her zaman dolu olan EVE Online’da karakter ve envanter gelişimi gerçekten çok büyük bir emek istiyor. EVE’de oyuncular tarafından yön verilen organik bir ekonomi ve sosyal sistem mevcut. Bu ekonomik sistemin içinde de büyük güçlere sahip olan ve pahası ile dikkatleri üzerine çeken devasa uzay gemilerinin sahibi nadir bir azınlık bulunuyor. Dilerseniz para karşılığı gemileri satın alabiliyorsunuz. Ancak acemi bir karakter ile tek başınıza bu sorumluluğu almanız imkansız olduğu için yıllara yayılabilecek bir emek gerekiyor.

eve online vanquisher

Deneyimli EVE kaptanları tarafından kontrol edilebilecek bir Vanquisher Titan gemisi 6.000 Amerikan dolarına mal oluyor. EVE Online para birimi ile söylersek, 413.5 milyar ISK diyebiliriz. Bu nadir ve pahalı gemiler neredeyse yok edilemez olarak biliniyorlardı.

Oldukça koordine çalışan bir EVE Online takımı, kısa süre önce Vanquisher’lardan birini uzayın tozları arasına göndermeyi başardı. 6.000 dolarlık devi savaşa sürükleyen grup sabırlı ve strateji dolu hamleler ile gemiyi adeta yok etti. Böylece ilk defa bir Vanquisher yok edilmiş oldu.

O noktada geminin sahibi ve pilotu ne hissetmiştir, gerçekten bilemiyoruz. Ancak EVE Online’ın en önemli sözlerinden biri olan, ”Kaybetmeyi karşılayamayacağın bir şey ile uçma.” deyimi yerini buluyor diyebiliriz. Ekip tarafından çekilen videoyu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

FIRST Vanquisher down (413bil) EVE Online

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.