Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

American Truck Simulator Wyoming İçin Yeni Detaylar Paylaşıldı

American Truck Simulator Wyoming genişlemesinden başka bir oynanış videosu yayınlandı. Bu sefer, söz konusu eyaletin dağlık arazisinde bir sürüş ve genişleme alanının bir haritasını gördük.

American Truck Simulator, güzel manzaralara hayranlıkla bakarken, güçlü kamyonlarla malları taşıyabileceğimiz bir sonraki bölgesini ekleyen başka bir genişleme alacak. Bu sefer ABD’nin kuzeybatısındaki dağlık bir bölge olan Wyoming oyuna eklenecek. Son zamanlarda tartışılan ek paketten 20 dakikalık bir oynanış videosu internette ortaya çıktı. Devletin içinden geçen keyifli sürüşün yanı sıra, videoda SCS Software tarafından hazırlanan ek paketin bazı görselleri de yayınlandı.

Oyunun yanı sıra, genişleme paketinde oyunculara sunulacak olan bölgenin tüm haritasını da gördük. Yolların ölçeği ve sadeliği kafa karıştırıcı olsa da oldukça standart olmuş. Geliştiriciler şimdiye kadar genişlemenin çıkış tarihini açıklamadı, ancak oyunu Steam istek listemize ekleyerek güncellemeyi takip etmemizi teşvik etti.

American Truck Simulator

American Truck Simulator, Çek stüdyosu SCS Software tarafından oluşturulan bir kamyon sürme simülatörü. Bu türde çok fazla deneyime sahip olan stüdyo, aynı zamanda benzer 18 Wheels of Steel ve Euro Truck Simulator serilerinden de sorumlu.

Oyun, Kuzey Amerika’da devasa tırlar sürmemize olanak sağlayan bir yapım. Çeşitli malları nakliye ediyoruz ve yükün varış noktasına zamanında ulaşacağından emin oluyoruz. Geliştirici, ABD ve Kanada’daki en önemli otoyollarda, geçiş şehirlerinin çoğunu birbirine bağlayabilmemiz için yol haritasını aslına uygun olarak yeniden oluşturmaya dikkat etti.

American Truck Simulator, bir şirket için çalışan sıradan bir kamyoncudan, düzinelerce sürücü çalıştıran kendi nakliye şirketinin patronuna kadar, bir şubenin tipik kariyerini geçmemize izin veren bir yapım.

American Truck Simulator Wyoming Oynanış:

American Truck Simulator: Wyoming DLC - Gameplay Video #2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.