Eski Witcher geliştiricileri tarafından kurulan Fool’s Theory, bugün yeni oyunları Seven: The Days Long Gone’ın Steam üzerinde satışa sunulduğunu duyurdu. Thief oyunlarından da esinlenen Seven: The Days Long Gone, izometrik tarzda üç boyutlu bir rol yapma oyunu. Seven’da oyuncular Peh adlı bir zindan adasından kaçmaya çalışırken, post apokaliptik temalı bir açık dünya bizi bekliyor.

Seven: The Days Long Gone, izometrik RPG türünü tekrar yaratmayı vadederken, aynı zamanda başarılı bir hikâye ve eylemlerinize göre tepki veren bir ekosistem sunacak. Buna rağmen geliştirici ekibin asıl amacı izometrik rol yapma oyunları türüne başka bir bakış açısı getirmek ve insanların deneyimini değiştirmek.
Fool’s Theory’nin kurucu ismi Jakub Rokosz da konuya ilişkin konuşurken, oyunun özgür mekaniklere sahip olduğunu ve geliştirirken de yaratıcı davrandıklarını dile getirdi.
Seven: The Days Long Gone’da Teriel adlı bir karakteri yönetiyoruz. Eski bir iblis olan Artanak tarafından ele geçirilen usta hırsız Teriel, Peh Adası’na gider ve burada adanın karanlık sırlarını keşfetmeye başlar.
Seven The Days Long Gone, Steam’de 57 TL’den satışa çıktı.

