Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Escape From Tarkov 2018 Yol Haritası Açıklandı

Başarılı FPS'nin 2018 yılında ne yönde ilerleyeceği açıklandı.

Escape From Tarkov’un hırslı topluluğu içinde yer alıyorsanız, muhtemelen siz de Battlestate Games’in yayınlayacağı yıllık video raporları bekliyorsunuzdur. Maalesef bu henüz gerçekleşmeyecek ve durum geliştirici ekip tarafından açıklandı.

Escape from tarkov 2018 yol haritasi aciklandi 1

Battlestate Games’in yaptığı tam açıklama şu şekilde oldu;

‘Bizden söz verdiğimiz gibi 2017 yıllık raporlarını beklediğinizi biliyoruz. Maalesef bu yılın başından beri bütün enerjimizi oyunu geliştirmeye harcıyoruz. Yıllık video yaratmak için geliştirici ekibin çok sayıda işini bırakması gerekiyor. Bu yüzden de 2017 raporunu hazırlayamadık. Bunun yerine de 2018 yılında Escape from Tarkov’dan neler bekleyeceğinizi açıklamaya karar verdik.’

En başta Escape From Tarkov’un açık betası hazırlanıyor ve oyun çok daha iyi hâle getirilecek. Hâli hazırda çeşitli hata ve buglar yer alırken bunlar düzeltilecek. 2018 yol haritasında aynı zamanda oyunun daha zor ve daha gerçekçi hâle geleceğinin de altı çizildi. Şarjör doldurma, yiyecek ve tıbbi malzeme tüketimi gibi durumların animasyonları değiştirilecek.

Geçtiğimiz yılın sonlarında da açık beta duyurusu yapılırken, yakın zamanda oyunun yeni sürümünü deneyeceğiz. Yeni beta sürümüyle birlikte oyuna yeni bir mod daha eklenecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.