Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store, World War Z İçin En İyi Dijital Platform!

Epic Store'da World War Z 700.000 adet sattı.

16 Nisan 2019’da oyun dünyasına giriş yapan ve oldukça yüksek ses getiren World War Z şu sıralar olumlu geri bildirimler almaya devam ediyor. Hem konsol hem de bilgisayar platformunda deli gibi satan oyun, PC platformu için Epic Store’da oldukça başarılı bir grafik çiziyor.

Epic Store World War Z İçin En İyi Dijital Platform 2

Oyuncuları zombi dolu bir dünyaya götüren ve sürükleyici bir oynanış ile zombilerle karşı karşıya getiren World War Z başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün PC Games N’in haberlerine de konu olan başarılı yapım, 16 Nisan’dan bu yana Epic Games üzerinde 700.000’den fazla kopya satmış. Konuyla ilgili oyunun geliştiricisi olan Sabre Interactive’in CEO’su Mathew Karch, yaptığı açıklama da oyunun tüm platformlarda 2 milyondan fazla kopya sattığını belirtiyor.

Epic Store’da 700.000 adet kopya satışı gerçekleştiren World War Z’nin en iyi dijital platform olarak Epic Store’u gördüğü belirtiliyor. Oyunun Epic Store’daki başarılı satışları geliştirici ekibe yüksek oranda kâr elde ettiriyor. Yapım Steam’de satışlara açılmış olsaydu bu kadar yüksek kâr elde edileceği düşünülmüyormuş.

Başarılı oyun dünyanın dört bir yanında ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.