Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Store 12 Gün Boyunca 12 Farklı Oyun Dağıtacak!

Epic Store 19 Aralık'tan itibaren 12 günde 12 farklı oyun dağıtacak.

Aralık 2018’de lansmana çıkan Epic Store günümüzde 90 milyondan fazla kullanıcıya hitap etmeye devam ediyor. Her hafta oyunculara birbirinden farklı oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Store yeni bir müjde ile gündeme geldi.

Epic Store 12 Gün Boyunca 12 Farklı Oyun Dağıtacak 2

Yayınlanmasından kısa bir süre sonra dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıyı bünyesine katan Epic Store oyun geliştiricileri ile yaptığı özel anlaşmalar ile oyunların 1 yıl süre ile farklı oyun dağıtım mağazaları üzerinde satılmasını engellemişti. Özellikle Ubisoft’un 2019 model oyunlarının tamamı Epic Store üzerinde piyasa sürülmüştü. Her hafta oyunculara farklı oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic en yeni müjdesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Epic Store tarafından yapılan duyuruya göre 12 gün boyunca oyunculara 12 farklı oyun ücretsiz olarak dağıtılacakmış. 19 Aralık 2019’dan itibaren Epic Store her gün oyunculara ücretsiz bir oyun verecek ve 12 gün boyunca farklı oyunlar dağıtacakmış. Buna ek olarak yeni yıla sayılı günlerin kaldığı şu günlerde dev indirimler de sabırsızlıkla bekleniyor.

Epic Store birbirinden güzel oyunları yılbaşı indirimleri kapsamında oyunculara sunacak. İndirimler önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.