Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Store Bu Hafta Torchlight 2’yi Ücretsiz Olarak Veriyor

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi bu hafta'da ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Şirket bu hafta kullanıcılarına Torchlight 2'yi ücretsiz olarak sunuyor.

Geçtiğimiz hafta Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition ve Escapists 2‘yi ücretsiz olarak veren Epic Games Store kullanıcılarına her hafta yeni ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Şirket bu hafta ise kullanıcılara Torchlight 2’yi ücretsiz olarak sunuyor.

Epic Games Store Bu Hafta Torchlight 2yi Ücretsiz Olarak Veriyor

Perfect World Entertainment tarafından geliştirilen, tek başınıza veya arkadaşlarınız ya da diğer oyuncular ile birlikte co-op olarak oynayabileceğiniz Torchlight 2 Epic Games Store tarafından bu hafta ücretsiz olarak 16 Temmuz – 22 Temmuz tarihleri arasında sunulacak.

Diablo ve Path of Exile gibi izometrik kamera açısına sahip bu hack & slash oyununda birbirinden eğlenceli 4 farklı sınıf ile oynayabilirsiniz. Kahramanını öne çıkaracak özel kozmetik özellikler ve görünümler ile her bir sınıf erkek veya kadın olarak oynanabilir. Eşli oyun modunu LAN veya İnternet üzerinden arkadaşlarınız ile ücretsiz olarak oynayabilir, eşleştirme hizmeti sayesinde, dünyanın dört bir köşesindeki oyuncular ile birlikte oyun oynayabilirsiniz.

Diğer izometrik Hack & Slash oyunlarında bulunmayan mod desteği Torchlight 2’de mevcut. İsteyen oyuncular bir şeyler yaratmak veya yarattığı eşyaları diğer oyuncular ile birlikte paylaşabilirler.

Torchlight II Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.