Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

3 Ay Ücretsiz Epic Games Discord Nitro Aboneliği Nasıl Alınır?

Epic Games, üç aylık Discord Nitro erişimi için geçerli olan kullanma bağlantısını 10 Haziran 2021 tarihinden itibaren e-posta yoluyla göndermeye başladı. Bu özel teklif bir hafta sonra sona eriyor. Peki, Epic Games Discord Nitro aboneliği nasıl alınır? İşte cevabı.

Son olarak 159 TL değerindeki Control’ü ücretsiz olarak dağıtan Epic Games Store, düzenlediği kampanyalarla oyunseverlere adeta bayram yaşatıyor. Mağaza bu kez de 3 ay ücretsiz Discord Nitro aboneliği veriyor! Sınırlı süreli bu fırsat, 24 Haziran 2021 TSİ 18:00’da sona eriyor. Peki, Epic Games Discord Nitro aboneliği nasıl alınır?

Epic Games Discord Nitro aboneliği, animasyonlu avatarlar ve özel etiket, 2 Sunucu Takviyesi ve ekstra Takviyelerde yüzde 30 indirim, kendi emojilerini toplama ve yapma olanağı, desteğinizi göstermek için profil rozetleri, daha büyük yüklemelerin (100 MB) yanı sıra yüksek çözünürlüklü video, ekran paylaşımı ve Go Live yayını sunuyor.

Epic Games Discord Nitro Aboneliği

Yalnızca ilk kez Nitro kullanacaklar için geçerli olan sınırlı süreli teklif, abonelik iptal edilmediği sürece her ay 9,99 dolar (86 TL) karşılığında otomatik yenileniyor.

Epic, 3 aylık Discord Nitro erişimi için geçerli olan kullanma bağlantısını 10 Haziran 2021’den itibaren e-posta yoluyla göndermeye başladı. Bu nedenle hesabınızla ilişkili olan e-posta adresinin geçerli ve doğru olduğundan emin olmanızda fayda var. Ayrıca spam klasörünü kontrol etmeyi de unutmayın.

Epic Games Nitro

Epic Games Discord Nitro aboneliği, 24 Haziran 2021 TSİ 18:00’da sona eriyor. Bu da fırsattan yararlanmak için tam bir hafta olduğu anlamına geliyor. Yapmanız gereken tek şey buradaki bağlantıya tıklayıp, sağ tarafta yazan ‘Yükle’ butonuna tıklamak. Yukarıda da belirttiğim gibi kampanya yalnızca ilk kez Nitro alacak kullanıcılar için geçerli.

Bu arada Epic Games gizemli oyunu Control’e ücretsiz olarak sahip olmanız için bugün son gün. 159 TL değerindeki RPG oyununu 17 Haziran saat 18:00’a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.