Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elon Musk Alev Silahının Satışına Başladı!

Şaka değil. gerçek. 500 dolar karşılığında isteyen herkes Elon Musk'un sattığı alev silahını alabilecek.

Teknoloji duayenleri tarafından “Dahi” olarak nitelenen Elon Musk tamamen elektrikten güç alan arabadan tutun, güneş enerjisi panellerine kadar birçok ürünün satışını kurduğu veya satın aldığı şirketler aracılığıyla gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki, Elon Musk’ın alev silahı satmaya başladığını biliyor muydunuz?

Elon Musk tarafından kurulan The Boring Company isimli şirket yer altında tüneller kurarak trafik sorununu çözmek, süper hızlı ulaşım sistemleri inşa etmek gibi konular üzerine çalışmalarını yürütüyor. Şimdilerdeyse The Boring Company hayli sıradışı bir ürünün satışını gerçekleştiriyor: Alev silahı!

main qimg 544f9179289cc509b0a2c135bde46060

Evet, “Dünyanın en güvenli alev silahı” olarak pazarlanan The Boring Company üretimi alev silahını satın almak isteyenler şimdiden ön sipariş vermeye başladı bile. Henüz ne zaman müşterilere teslim edileceği açıklanmayan alev silahının fiyatı ise 500 $ olarak belirlenmiş. Eğer yangın söndürme tüpü de satın almak isterseniz bunun için ekstradan 30 $ vermeniz gerekiyor.

https://www.instagram.com/p/BeeYW0NA1HU/?taken-by=elonmusk

Şimdiden 2 binden fazla sattı!

Satışa çıkan toplam alev silahı sayısı 20 bin adet. Ancak Musk, geçtiğimiz gün yaptığı Twitter paylaşımında şimdiden 2 binden fazla alev silahının satıldığını belirtti. Bireysel silahlanmanın yasalarca korunduğu ABD’de yaşayan ve akli dengesi yerinde olan herkes, Boring Company yapımı alev silahını satın alma hakkına sahip.

Silah üreticisi olmayan ve tamamen karmaşık ulaşım sistemleri üzerine yoğunlaşan The Boring Company gibi bir şirketin neden alev silahı üretmek istediği ise merak edilen bir konu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.