Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elex 2’nin İlk Hikaye Fragmanı Paylaşıldı

Elex 2'nin yeni hikaye fragmanı, geri dönen kahraman Jax'i, dünyasının fraksiyonlarını ufuktaki her şeyi tüketen tehditler konusunda ikna etmeye çalışırken gördük.

Cuma günkü THQ Nordic’in 10. Yıldönümü Etkinliği altı yeni oyun duyurdu, ancak açık dünya RPG oyunu Elex 2‘nin hikayesini de görme şansı yakaladık. Piranha Bytes tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunun devamı olan Elex 2, Free People ve Alb’ler arasındaki bir çatışmayı merkez alan kıyamet sonrası bilimkurgu destanını devam ettirecek.

Elex 2, THQ Nordic’in ilk yayın döneminde bulunan birkaç devam oyunundan sadece biriydi. Daha önce sızdırılmış bir Destroy All Humans! 2 Remake resmi olarak onaylandı ve yeni nesil versiyonu da yapılacak.

Yayıncı ayrıca Purple Lamp Studios’un geliştirdiği Battle for Bikini Bottom – Rehidratd‘ın orijinal devamı olan SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake adlı yepyeni bir oyun duyurdu. THQ Nordic ayrıca, tümü etkileyici bir oyun serisini tamamlayan Outcast 2, Jagged Alliance 3, Superpower 3 ve MX vs. ATV Legends‘ı da sergileyen eski serileri sürdürdüğünü doğruladı.

Elex 2

Elex 2’nin Hikayesi Detaylandırıldı

THQ Nordic’in 10. Yıl Dönümü Etkinliği sırasında, Elex 2‘nin hikaye fragmanı, oyunun karmaşık anlatı durumunu oluşturan birkaç sahneyi gösterdi. Kahraman Jax, kendi kendini empoze ettiği bir sürgünden sonra medeniyete geri dönen bir kıyamet habercisi. Birkaç grupla konuşuyor ve onları ilk oyunda savaştığı tehdide eşit bir gelecek kuvvet konusunda uyarıyor.

Bu konuşmalar, hakkında uyarıda bulunduğu yaratıklardan birinden, Magalan’a bir asteroit çarptıktan sonra Magalan’ı besleyen Elex’i tüketmiş olan parlayan iskeletli bir köpekten kaçan Jax ile kesişiyor. Oyun, Jax’ın Elex destekli düşmanlara karşı savaşını sürdürüyor, ancak yeni sinematikler devam edecekse, aksiyon ilk oyuna göre daha önde ve merkezde olacak.

Aynı anlatı ritmini yakalarken, ilk fragman bunu ağır metal müziğin desteğiyle yaptı ve Jax’in Elex destekli yaratık ordularına karşı bir orduya liderlik ettiğini gösterdi. Bu son görüntü, Elex 2’nin sihir, ateşli silahlar ve yakın dövüş silahlarını fantastik bir bilim kurgu ortamında birleştirerek orijinal oyunun benzersiz savaş estetiğine sadık kalacağını doğruladı.

Oyun, mevcut ve son nesil Xbox ve PlayStation konsolları ve PC için geliştirilme aşamasında ancak henüz bir çıkış tarihi kesinleşmedi.

ELEX II - Story Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.